speckar resor!

ja, det stämmer. jag kollar resor, igen haha! sverige/jönköping SUGER! finns verkligen inget i göra nu när det är så fult väder .. skulle vilja dra på en riktig shoppingrunda med har inte råd med det så ja .. för om någon/några veckor ska jag,mamma,pappa och älskling åka nånstans! vi hade planerat att åka till österlen, men om det är fult väder så är ju inte det bästa placet. jag är skitsugen på att åka till cypern, har någon av er varit där?

Kommentarer
Postat av: en bloggare

du säger att du har ungefär 300 besökare nu. Låter ologiskt, ja hade en blogg förut och jag hade ungefär 50 besökare och jag hade kommentarer på varenda inlägg, jag menar verkligen det på VARENDA inlägg. Jag fick heller aldrig några elaka kommentarer, bara gulliga. Och om du nu har ca 300 besökare? Då kan du väl bevisa det :D

2011-07-21 @ 19:11:33
Postat av: :)))))

Kanske inte borde lägga mig i, vad du nu har att säga "en annan bloggare", men det kanske beror vilka fina besökare

är? Elinas besökare kanske är från skolan där folk känner igen henne och därmed inte har behov att fråga så pass mycket som en från Stockholm kanske skulle göra? Intresset på en person varierar ju på om personen är helt okänd för en eller lite mer igenkänd? Dessutom så får ju storbloggare kritik (dåliga kommenater) men även en hel del positiva (som du så fint uttryckte dig, gulliga kommentarer)! Du är väl ändå inte Elina? & din blogg är väl inte detsamma som hennes? :D

2011-07-21 @ 19:35:21
Postat av: Anonym

bevisa att du har så många läsare som du säger att du har för jag tror inte inte skit på att du har så många som du skriver att du har o du som "heter" elina är fan ingen storbloggare , hon får kritik men det är bara för att det är jävligt många som o gillar henne :)

2011-07-21 @ 19:42:59
Postat av: Anonym

bevisa att du har så många läsare som du säger att du har för jag tror inte inte skit på att du har så många som du skriver att du har o du som "heter":))) elina är fan ingen storbloggare , hon får kritik men det är bara för att det är jävligt många som o gillar henne :)

2011-07-21 @ 19:43:38
Postat av: :)))))

har jag syftat på att ELINA är en storbloggare? menade i helhet. & du som skickade din kommentar senast, du som vill ha bevis, har DU något bevis tillbaka att det är många som ogillar henne?

2011-07-21 @ 19:52:47
Postat av: Anonym

ne jag har inget bevis o jag har inte sagt att jag har det heller jag känner jätte många som ogillar henne

2011-07-21 @ 21:13:22
Postat av: :)))))

Jahaaaaja det var ju ytterst tråkigt, men alla kan inte gilla alla! Det är ju så det är, helt enkelt :)

2011-07-21 @ 21:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0