det där med videoblogga asså ..

haha som OM jag har försökt .. hahah omg, men jag ska ! men mikrofonen är paj, så det får bli när jag får en ny data (y) hoppas på ny snart , så då kommer jag säkert videoblogga :D puss på er :)

sån otroligt härlig bild på mig och lisen fisen ..

dag 4

dag 4 - vad jag åt idag
och blir verkligen inte stolt över mig själv, hahaha ..
en cheese burgare (y)

asså aa, blogg.se funkar inte, så man kan inte ladda upp bilder -.- men hoppas att alla vet hur en cheese ser ut ;)

nej, jag har inte bloggat sen torsdags för att ..

.. jag har vart i karlstad :D bara för att va med min mormor och morfar och inga andra <3 mysigt ;) nu är jag hemma , äntligen :o efter 4 och en halvtimmas bussresa SÅ , åh min säng <3 hahah , jag bloggar imon, efter jag tränat ( duktig elina )

hahaha shit va ful och bitchig min ;o men hade ingen annan so here you go :)

everyday, get's a little closer



KLÄNNINGAR ?! ÖÖÖÖH

ska på feeeeeeest nästa helg, men vill ändå veta vilken klänning jag ska ha ?! hahah, helt cp är jag :) brukar bestämma det en timma innan jag ska gå iväg men kanske är för jag är köttad this time ?!
vilken tycker ni ? :)





jomen vet att alla bilder är så vackra så -.- haha nej men jag tror det blir ettan , för 2:an hade jag som halloween klänning och 3:an som nyårs .. så tror det blir ettan :D hihih


today

aa , vart borta typ hela dan ;o skulle egentlgien till stallet men så blev det inte så :) utan vart på den där kliniken/läkarmottaging idag IGEN och varför är fortfarande hemligt hihihihi :) sen va jag och shoppade! :D

outfit typ :) tröja - xxi / thailand linne - bikbok tights - esprit


så daaaaamn snygga! har kollat på dom länge nu och ÄNTLIGEN är dom mina hahah .. skor -scorett 1119 :-

hahahah vet att jag ser helt efterbliven och trött ut på bilden, har en svart fläck miitt på hakan men w/e :) tröja - bikbok


dag 3

dag 3 - min första kärlek
jo, asså egentligen så kanske min första kärlek ändå va philip .. men när jag tänker efter så va vi bara bästavänner :D haha , ( som om något av det va seriöst ?! ) men iaf, min första kärlek var nog ändå nicke, eller niklas ;) haha, vi va ju " ihop " i 4 år :o haha, på dagis då , typ 4-8 år :D även om man hade typ 16 killar samtidigt på den tiden, HAHAH .. men iaf, jag va typ kär ihonom :D vi bestämde vad våra barn skulle heta, hur många barn vi skulle ha :D aja, han bodde iaf i huskvarna :D men så en dag , när jag va 8 år då typ .. då jag reda ntrodde det va slut så fick jag ett brev från killen ( kommer FORTFARANDE ihåg va det stog på lappen även om det va ÅRsen som jag fick det! " jag vill inte såra dig elina men jag gör slut / niklas " haha sååååå gulligt! haha och ja, där va min första kärlek :D har tyvärr inte en bild på " snyggingen " men aja , detta får räcka :D


halebop aha halebop

hej efterbliven rubrik ? jaa, idag har jag vart typ hos en klinik / läkarmottagning, hémligt varför ;) haha .
sen kom älskade ian, och han va hos mig i typ 5 timmar :D
har inte tagit bilder osv idag, ser ut som en **** hahaha .. så kommer en fiiin bild :)

älskar dig <3

dag 2

dag 2 då - min bestfriend
ååh jag har så HIMLANS många och älskade vänner så detta blir svårt! faasst ändå inte, måste ju ta den jag umgås med just NU , den jag kan berätta ALLT till! och det är ju då såklart anna hellström.
ska ta och berätta om bruden här då: som ni alla vet heter hon anna. har inte känt tjejen alls länge, sen förra terminen började faktiskt!kände att vi " klickade " direkt! varje dag i skolan längtade man efter att få träffa henne i skolan, hennes varma, så grymt sköna och underbara va dom bästa på hela veckan tyckte jag! sen bestämde vi att vi skulle va, och snacket första gången man är kanske inte är på topp, men det flöt på som bara den! kunde prata med henne om allt mellan himmel och jord :) som dom flesta kanske vet så gled vi på dh tillsammans ( åååååh ) och vi va HELA höstlovet! sen dess har vi vart tighta som tvillingsjälarna själv .. klart att man har kommit på lite tjafs här och var som alla bästavänner gör , men ändå hänger vi ihop! ska bli GRYYYYYMT kul att åka till både åre och stöten med denna tjejen! vi kommer nog skaffa en HEL den sommarminnen också! och ni ska veta att detta är världens finaste, bästa, snyggaste, älskvärdaste,oslagbaraste,otroligaste,underbaraste och ja ALLT som är bra, det är anna! min fina älskade BÄSTAvän <3 du ska veta att du har en helt enormt stor plats i mitt hjära, och där sitter du! älskar dig mest <3 du ska veta att jag finns för dig i alla lägen, twentyfourseven!
och här kommer lite bilder på godingen:




som sagt, du är världens finaste och BÄSTA vän!!!!!!!!


dag 1

lite efterbliven men nu kör jag det alla gör , 30 dagar :)
och här kommer en presentation av mig själv:
jo jag heter ju elina brengesjö ( haha nehe ?! ) nej men aa , och jag är en OTROLIGT glad och sprallig tjej med galet mycket energi! älskar att träffa nya människor och nya vänner, för har inget problem med att prata ( hehe ) pratar rätt mycket , snabbt och fort! jag har ridit i åtta år och slutade i höstas HELT. älskar verkligen hästar fortfarande men varför jag slutade är faktiskt hemligt så mer vill jag inte säga om det :) har världensbästa vänner och världensbästa pojkvän och tycker verkligen att livet flyter på förhimla bra just nu!
här kommer lite blandade bilder på mig då :)

haha hur ser jag ut ? i typ maj eller juni ? :D

verkligen RANDOM denna bilden asså, hatar närbilder! men denna från höstas :)

bara en vecka sen.. saknar verkligen min hårfärg :(

och i min nya hårfärg ...


svart o vit




just gonna stand there and watch me burn






lite shopping

va på stan en sväng efter jag färgade, detta blevre :




bh-  99 :- ginatricot

foundation - 165 :- kicks

jeans - 499 :- ginatricot

jeans -

 


bytt hårfärg osv ..



tycker ni det blev fint ?

favoritshoppingen från thailand - efterlängtat inlägg

NU KOMMER DET! här är mina favoriter från thailandet ( inte sommarkläder )

min ÄLSKADE tröja från XXI - central world

skit fin blus från XXI - central world

ganska tråkig men AS skön tröja från XXI - central world

as fin bolero typ som jag aldrig använt ;o men den är nog finaste till perfekta lockar och det har jag int ehunnit fixa ännu .. från blooming - siam paragon

FAVORIT blusen + shortsen från blooming - siam paragon

nu tänker ni typ såhär ( bara det ?! ) men jag har ju lagt undan alla kläder jag inte kan använda nu vid denna årstiden så dom får ni se en annan gång!


hatar sjukhus osv ..

LEVER! hah förlåt, har vart sjuk oså.. va på vårdcentralen igår typ, gjorde massa prover och skit för jag har ju världens kramper i magen! men dom hittade inget fel så fick åka till sjukhuset osv .. men dom hittar inget! både tur och otur, för jag vill verkligen veta vad det är, men ändå tur för då är det inget allvarligt! det KAN vara blindtarmen, beror på om jag får feber .. så hoppas verkligen inte att det är det för då måste jag ju operera osv ..
det är därför jag inte bloggat, men back on track!
så jag har ju såklart inte tatt några bilder på nåt, så ni får en låt ist :)



både jag och anna ÄLSKAR denna låten, kanske inte direkt min musiksmak men tycker den är så bövelens fin asså!

gris :)

tjena! är iaf hemma nu , typ sjuk :) men e/w hahahahhah, a :) ian är här, han sover -.- men ska väcka han typ nu tror jag haha :D bloggar senare ikväll , puss

kommer mi ihåg denna bilden ? den tycker iaf lisa är den finaste bilden på mig ;o haha tycker den är sjukt ful ..

jag lever, faktiskt

MEN TJENA! nu är jag rätt speedad så ehm aa yeah .. men i fredags vare kick off , SVIIIINKUL! sen har jag åkt skidor och varit med bästavännen anna idag <3 härligt asså! jag bloggar mer sen ;)


vaken?

jag är :) haha nehe ?! men jag har idrott första , rätt chill ändå , eller naee får se :)
JUSTE LÄS HÄR : haha,líkväll ska jag på kick off i bunn, den är tills imon, så kanske ett inlägg till idag, inget mer! jag ska va där vid 18 och kommer hem 17 imon och då bloggar jag! och på söndag ska jag åka skidor WIIIIEEE! så ingen update då heller tyvärr ..
kolla sikken smäxig bild jag hitta :

ibland skulle jag vilja ha ett nytt liv för att bli kort :(

ASSÅ VARFÖR KAN INTE JAG OCKSÅ BLI RUNT 1.65, JAG VILL HA ALLA HÖGA KLACKAR :( ÅÅÅH , JAAAG VIIIIILL SÅ GÄÄÄÄRNA :(
typ domma, hur " grrrrrrrrrrr " är inte domma , som jag vill ha bara för jag eeelskar leopard :( men dom är 12 centimeter, då blir jag 1,85, FATTAR NI HUR LÅNGT DET ÄR ?! :( så nu , nu pallar jag inte mer,
om någon vet något piller eller spruta eller något som gör att man bli längre , så säg till mig!

dom feena jag aldrig kommer kunna ha , ååååååååååh :@

här har ni , kräkmedel ..


bestis <3


tänker ..

.. ääääääälskling <3
men nu är jag med anna,hahah kommer bilder senare ;)
FIN OSERIÖS BILD:

ny header yeah

på tiden va ? haha, tycker inte man ska byta FÖR ofta, men jag tycker absolut man ska byta efter ett tag och min va så NEDRANS tråkig, denna är iaf lite bättre :)
kommer ju en snyggare om ett tag hihi ..

would you hold it against me ?

random outfits bilder, bjuuuuder :)
kofta- ginatricot
pös linne - bikbok
cykelbyxor - ginatricot
tunna tights - lindex

till skolan

SOVMORGON, vart sjuk i 2 dar sen börjar man med sovmorgon , härligt yeah :) jag hör av mig senare vad som händer, puss
HAHAHAH, åh så ful bild , nöj er med den sålänge ;)

starbucks

älskade linne .. blek osv

ny header på g ..

... yes that's right, kommer kanske ikväll eller imon! ingen fin typ, men bara för förändring ;) sen kommer det en lite finare lite senare som är ordentligt gjord osv ..
MEN IAF, jag är sjuk :( eller jag tror det är för jag inte sovit ett skit på lovet , sen gå upp halv 7 och blablabla .. så ligger med migrän , nu kan jag inte skriva vidare för jag får ont i ögonen sen huvet osv ..
vi hörs senare säkert! puss på er

elina med ett stort e


min och viccans kändiscrush

asså haha min är ian, hennes mattis, men asså bortsett från min älskling dårå :)
asså vi har blivit HELT ställda på svenskarna filip berg och charlie gustafsson hahah! första gången man såg filip va i livet enligt rosa där han spelade harry, sen i hip hip hora spelar han sebbe, charlie spelar oscar i taket lyser stjärnorna och viktor i tusen gånger starkare. jag,viccan och anna har sett " hip hip hora " ett ANTAL gånger bara för filip spelar , haha , och här får ni klipp med dom hihihi :
charlie i dom 2 första, filip i dom andra två ;)

kom hem från doktorn

så, hemma nu :) pappa väckte mig mitt i natten för jag skulle till läkaren men nu är jag hemma :D mamma och pappa är i stockholm så jag ska sova hos finaste moa ;) kommer säkert bilder lite senare ...
blond osv ..

skidor ?

ska köpa nya skidor, vet ni nåt bra ställe eller sida osv vart man kan köpa ..?
FATTA ATT JAG SKA ÅKA SKIDOR, efter som inte gjort det än oså, MEN ÄNDÅ, JAG VILL ÅKA NUNUNUNU!

haha åh förlåt

hah snacka om aktiv eller? asså förlåt men jag är aldrig hemma längre, antingen springer jag på stan,är med kompisar,hos anna,eller med ian.och det tar all min tid<3rätt skönt ändå,ba sooooofta :) men det kommer bilder på det jag köpt i thailand, och det blir med update när skolan börjar igen så kika in extra då ;)
Anonym om don't you know pump it up, you gotta pump it up:
har du bytt piercing än?
sv: haha ja , ett antal gånger, men nu äre så att ALLA mina piercingar är helt borta :( måste verkligen leta efter dom och byta igen!ska jag lägga in bild på det eller ? heh ;)

don't you know pump it up, you gotta pump it up


jag mår bra

haha asså nyår blev la sådär,partyt blev la inte SKETA kul men ian kom och då blev allt på topp HAHAHAHAH! nej men jo det va bra, men nästa år blire ännu bättre :)
och nu tänker ni, vad sköön gör hon uppe halv tio,m det är mitt i natten? jo jag gick hem vid KLOCKAN SJU I MORSE, jag dog, mm ja :) aa nu ska jag vänta tills klockan blir 3 för då ska jag träffa andrea och kanske amanda,melissa och moa också..sen ikväll ska andrea och kanske moa sova här, myyys som vanligt :)
va med anna,viccan och paow igår, älskade tjejer<3 sen kom alla killar vi käånner :) haha typ 3, nejmen nåra guys we love,but love ian anymore, ASSÅ JAG ÄR JU HAHAH DESPERAT, alla jag messar med tror jag är dumihuvet (ian med) men sanningen är att jag är förhimla trött, aja gonatt vaskön!
BILDER FRÅN IGÅR DÅ, BRUDZEN WE LOVE , HAHAHAHAHHAHAH! <3












bilder från thai

det finns massa av bilder, check out @ fb

hahah åh ehm palla, trött sova äta dricka haha hejdå

jag är trött. tjarå

RSS 2.0