devote

nu är det så att jag byter till devote.se . jag LOVAR att det blir så mycket bättre, finare upplägg och allt blir bara bättre! jag hoppas att ni fortsätter följa min blogg, och där kommer jag uppdatera mycket bättre och som sagt, allt bli bättre! och om ni vill så kan ni fortfarande läsa mina gamla inlägg på devote.se. om ni vill kolla runt på äldre. och den nya adressen är

elinabrengesjo.devote.se - jag hoppas verkligen att ni fortsätter följa mig och att ni gillar denna bloggen bättre! kommer alltså inte lägga upp några inlägg här. utan det får bli på devote.se!

profilbild

Vad tycker ni?


that girl


järnspikar!

asså herregud vad jag luktar järnspikar! kanske för att jag packat järn och metall hela dagen men ÄNDÅ! stinkeeer, hahaha. såg ut som jag hade mekat med en bil eller nåt, va helt svart i ansiktet och händerna haha. tänkte jag skulel göra mat, men gör en smoothie istället hehe. förvånande? naej. sen ska jag chillidilla lite o sen hitta på lite med mamma. kommer bli myyysigt
just nu , hahah

Jobbat

Har precis slutat jobbat, därav uppdateringen! Ska ner på stan och lämna tillbaka mina provglasögob osådär, men det går fort! Sen åker jag hem och lagar mat (kill me hahah) Menmen ska försöks lyckas ;) ska nog bara ta det lugnt övrigt eftersom ja ska sova borta i 2 dar nu, men aja! Uppdaterar när ja kommer hem, hare så bra!

Hos anna

Är just nu hos anna! Lär henne lite om instagram! Ni kan även följa mig där på elina9704! Heter även så på twitter och Skype också! Har fikat med anna,sara,Wilma och emilia på coffehouse också, jätte mysigt verkligen! Hann även träffa axelia och pyret, riktigt härliga tjejer det där! Vi hörs sen när jag kommer hem till ian , sover där sen inatt, puss på er!

sorry for party rocking

ja, kanske lite fjortis and so on. men ingen bryr sig för det är sommarloV! iaf i 5 dagar till heheh

after


wh-rb

okej, fail. men har bråttom och jag tog dom snabbt med iphonen hahah. men men, tröjan är från bikbok och kostade 299:-

klipp & färg

nu ska jag alldeles strax åka och kolla synen. IGEN! sen ska jag klippa och färga håret. alltid lika underbart. hur tror ni det blir? frisyren och färgen nu till hösten?

myskväll

har precis varit ute vid hisingstorp skolan och snackat skit med sara. haha mysigt vare, nu sitter vi på mitt rum och sooooftar. ska kolla på en film sen o mysa lite, o somna till den och vakna o må bra imon! ;) juste, vi va ju ute och plockade svamp innan! haha det va ganska tråkigt men väldigt mysigt att va med mamma,pappa,bob och amanda iaf! :D hoppas ni haft en bra dag!
sara på ikea och jag i sängen , hihi

dagens

// jacka - weekday // tröja - ginatricot // skinnshorts - new yorker // skor - din sko // väska - thailand //

Mobilbloggar

Har precis haft lyxlunch! Hahah på Ikea för 19 spänn, så jävla värt!! Har precis köpt en tröja också (ja,jag behövde den!) jag och sara ska snart åka hem och då får ni outfit och shopping inlägg! :D hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter så!

asex

nu drar jag upp till a6 med sara. hörs när jag kommer hem, ha en bra dag! :D

16 augusti 2011

2 dagar kvar tills schemat kommer ut , 5 dagar kvar tills sommarlovet är slut! där satt den, känns illa :( menmen, 16 augusti. inget speciellt händer, förrutom att lisa nobbar mig IGEN. typ inte ovanligt haha? menmen, ska upp till a6 sen en sväng, har 50% rabatt on bikbok. kind of nice huh? så jag ska gå med sara ner till stan sen tar jag bussen från stan upp till a6. feeeedt! senare ska jag ut i skogen och plocka svamp, haha kill me. sen kommer ian hem till mig , mys! låter som en ganska bra dag faktiskt. hörs senare!
tog bara en go bild från bornholm haha :D

axamo

har precis varit uppe på en powerwalk i axamo spåren. tyvärr var det sjukt geggigt osv så kunde inte gå så fort , men ändå helt hyfsat :) har gjort en glass precis som står i frysen, tänkte ta ett bad nu o sen mysa med glassen osådär! ska upp tidigt imon då jag ska träffa lisa!

dagens

// kofta,jeans, väska och linne med skinndetaljer - ginatricot // skor - scorett // örongängen - H&M //

jag är dum


jag älskar dig


godmorgon

eller nåt, har dock vart vaken i timmar men aa. hit kom jag. gör inte ett piss, väntar på att nåt ska hända. hoppas ni får en bra dag iaf!
va typ gaaaanska knas igår, haha. menmen, sara tog denna bilden. glöm inte hennes blogg: sarwar.devote.se

promenad med warell

ska alldeles strax ut på en promenad med sara! kolla hennes blogg på: sarwar.devote.se! sen ska jag powerwalka ut till bankeryd tror jag :p vi hörs sen!

I'm gonna go all the way

Nu får ni ett sånt här tråkigt inlägg igen men vill bara säga att snart ska jag sätta min ömma röv i baksätet och sova i 3 timmar , vakna upp och äta lunch. Fixa med bilderna till datorn och sen powerwalka igen. Sen kanske ian kommer ikväll (hoppas) så sover han hos mig. Låter som mer än en helt okej dag faktiskt. Vi hörs när jag kommit fram. Pussar ON YOU, eller?

dagens

nej mitt hår är inte gult, och nej jag hade inte bättre fantasi idag än såhär ..

// allt från gina tricot //

bondelid

kom precis hem efter shoppingen! blev en perfekt kofta från bondelid och ett par fjäderöronhängen från H&M. glömde dock ta kort på öronhängena men dom kommer jag använda så pass mycket så dom kommer ni se! här är lite bilder från shoppingturen på bergvik!


höstens färg! är så sugen på att inhandla mig ett par vinröda conve, får se hur det blir!
'
och även dessa!

och min älskade kofta! 800:- kommer bättre bilder på den sen med systemkameran, älskaar den!!



destination: shopping

ska alldeles strax äta lite lunch, sen ska vi ut till bergvik. ett så kallat shoppingcenter :) jag vet att jag ska köpa ett par skor, men tror inte det blir idag faktiskt. det får bli när mamma är med! är inte konstigt om jag kommer tillbaka tomhänt men jag hoppas såklart på något! så ni får se senare om det blir nåt ;)
mittbena idag!

igår

här kommer litelitelite bilder från igår, bara från min iphone. enyoooy

påvägen upp, tagen med instagram. en cola light, egoboost magazin och en wrap! härligt liv jaou
'
går dagens outfit, från fel håll .. kommer bättre bilder från systemkameran såklart!!

mat yeah

världens bästa morfar <3


my next.

det kanske inte syns, men jag kämpade med bilden i flera timmar då internet la av hela tiden. tills slut orkade jag inte längre så det får se ut som det gör

framme!

nu har jag äntligen fått tag i internet! det jag märkte va att jag inte alls hade någon överföringskabel till kameran, så bilder och allt kommer ni få på fredag! förrutom från min kamera och min iphone då. men jag har inte tatt några bilder än men ikväll så kommer det upp! promise ;)  vet att ni undrar varför min morfar osv är här när det är "tjejträff" men av skäl så kan han inte vara någon annan stans .. och jag älskar att han är här! bestfrieeend
haha , mys <3

Mot Karlstad!

Tyvärr kommer inga bilder upp nu eftersom jag mobilbloggar! Tack vare pappa som stängde av internet .. Men snart iaf ska jag,mamma och min moster Monica åka upp till min mormor och morfar på en tjejträff över helgen! Kommer bli super mysigt! Kommer hem på söndag kväll och jag ska försöka blogga så mycket som möjligt! Har iphonen,digital och system kamera med mig så kommer såklart att ta bilder! Hoppas ni får en bra fredag så hörd vi när jag kommer fram!

träningsvääärk!

asså idag har man ju inte lite träningsvärk .. helt himla sjukt! och i rumpan också!! kan typ inte gå eller sitta haha :( men men, hoppas jag får kims röv, right? ;) ska göra mig i ordning nu, kanske börja packa också? ska åka om 45 minuter :D
söt bild på mig och lisa för nån dag sen ;)

min kväll

min kväll ägde verkligen! först kollade jag på film, hall pass blevre. sen har jag,mamma,pappa,bob och amanda ätit lite kvällsmat och allmänt pratat. sen åkte jag och mamma en liten extra tur med bilen och nu sitter jag här! laddar mina krafter tills jag och mamma ska snart spela lite kort. (ian tog tillbaka våran vana, underbart!) helt awesome kväll, som grädde på moset skulle ian självklart sovit här, menmen some other day! nu ska jag vinna över mamma på lite kort, hörs imon! pussar
hall pass

och min nya pirre!

what to wear - höst 2011 / part two

visst är det inte lite härligt att veta att alla höstkläder kommer in i butikerna och man byter ut plagg i garderoben? detta är en helt enkelt men en riktigt fin outfit. lite mysiga kläder till lite finare. det bruna gör så allt kommer fram tycker jag, och skorna? jag vill äta upp dom!! haha, så himla fina!

dollar bill .

den här gamla låten är bara så härlig, lite love på den :Wyclef Jean featuring Akon, Lil Wayne, and introducing Niia – Sweetest Girl (Dollar Bill)

powerwalk.7,13

tjena boys! and girls hehe .. har precis vart ute på en låång men skön powerwalk! eftersom det va tusen år sen jag va ute och gick så va det en helt okej början. 7,13 kilometer. dock på 01:01:01 haha. men som sagt, en början är alltid en början! försökte ta lite kort men det blev ju ganska suddigt när jag gick samtidigt haha. and btw så tappade jag min piercing?!?!?!? himla cp sak!!

12.26

Godmorgon! idag siv jag riktigt länge, så himla skönt! bara vila liksom, vädret är lika kasst idag och jag har riktig mensvärk så tror att jag bara stannar hemma idag. Kan ju också berätta att jag ska åka till karlstad imon! det är tjejträff där oså över helgen, så det kommer bli riktigt mysigt. hoppas ni får en fin dag!

wihoo

ska gå ner och hjälpa mamma med mackorna, livet rullar och är allmänt bra. fedt

10:e

nu är det 12 dagar kvar till skolan, helt sjukt. men känns ändå som man vill dra igång nu , är så segt med detta skitvädret, haha :) menmen, jag kollar på beck med ian, inte så mycket mer. hoppas ni får en fortsatt bra dag :)
fjortis <3

svar :)

julia om glittrigt:
hej , har också iphone, men undrar hur man sätter på dom skalen med tanke på att dom inte sitter på "sidorna" om du fattar? hade varit snällt om du berättade! :)
svar: hej :) jo men det är ju på sidorna också, bara att det är genomskinligt så man inte ser , sen går det inte över kanten så det skyddar där framme men det är ju fortfarande på sidan :)

Sov hos ian

Godmorgon! Ville bara säga att jag sov hos ian inatt! Bloggar när vi åker hem, runt 11 skulle jag tro! igår var jag, elin och olivia på Harry Potter, den va faktiskt bra! Fattade dock inte så mycket eftersom jag bara sett 2 av dom filmerna innan haha! Ha en bra morgon så hörs vi lite senare, pussar!!

down to town

drar ner mot stan, ska nämligen gå på bio och mysa lite med elin och olivia, ha en skitbra kväll! gå in och kolla på inlägget "devote?"

jag och lisa innan!

today

// skjorta - gina // tights - esprit // earcuff - glitter //
körde på bara slappt idag, men nu till kvällen stoppade jag in skjortan i ett par svarta jeans istället!

glittrigt

idag fick jag hem mitt iphoneskal från playman.se. jätte snabb leveranstid! alltså bara 2 dagar knappt .. det är genomskinligt på sidorna och glitrrigt där bak , som ni ser :) 199 kostade det och kommer från playman.se

devote?

hej! vad tycker ni om att jag skulle byta till devote.se? skulle ni fortfarande följa min blogg då?


lisen

ska alldeles strax cyka iväg till lisa! tar med mig macbooken också, så uppdatering därifrån såklart! :) har också fått mitt nya iphoneskal, så ska visa er det sen! ha en bra dag, i will!
bild från bornholm

igår

// skjorta - gina // jeans- gina // skinnjacka - H&M // väska- gina // skor på dagen- kilklackar från scorett // skor på kvällen - boots från din sko //

en mysig kväll i hemmatrakterna

har precis kommit hem från våra kompisar från mullsjö! on hemma plan! dom ska nämligen flytta till paris, hur coolt? så vi har sagt hejdå, men jag längtar SÅ att få åka och hälsa på dom, kommer bli hur nice som helst! ledsen om jag ine lagt upp några outfit-bilder idag , men dom kommer upp imon! sleeptight!

we-sh

okejokej, jag håller med om att inget av det ser så där as lockande ut på bilderna kanske .. meeeeen! väskan är helt underbar, så fint hänger den på axeln. och eftersom min svarta lilla handväska gick sönder på malta så blir denna perfekt! och skjortan är verkligen SÅ fin! den sitter som en smäck på och passar till allt! 249:- för väskan och 199:- för skjortan, inga dyra priser heller! :D:D:D:D

hemma!

hej! kom precis hem från stan, där jag shoppat lite och köpt biljetter till en konsert! ni som gissar rätt får en länkning! åkte nämligen ner till stan direkt efter den här lilla grejen med svt osådär. har även lämnat in ina skinnshorts på lagning! hoppas ni haft en bra dag, pussar!

2 tips

GOT 2 B - SMOOTHING LOTION   RAKHYVEL - MAKE UP STORE

nu har jag två helt fantastiska tips till er som ni MÅSTE ta åt er! det första är denna got 2 b produkt som är en smoothing lotion för håret! det gör så håret inte blir frissigt och slitet utan gör topparna helt lena och softa (är extra bra när man badat i saltvatten!) Andra tipset är denna rakhyvel från makeupstore, det är en rakhyvel för ögonbrynen. om ni är som jag, alltså hatar att noppra ögonbrynen så är denna perfekt! helt klart en utav mina bästa prylar! och den är billig med, spring och köp!!

måndag

heej! idag är det måndag och jag känner mig bättre! grejen är att jag MÅSTE känna mig bättre, för idag ska jag göra en liten grej med svt!!får sminka över mina mörka påsar och se glad och frisk ut! trots att jag bara vill ligga inne och frossa filmer så suger det i hela kroppen efter en liten shoppingrunda! så vi får se vad som händer! är bara väldigt glad och peppad idag, och hoppas att jag blir frisk! hoppas ni får en underbar dag så hörs vi lite senare, pussar!

spegelvänt


svar

Anonym om glittrigt:
såg att du följer justin bieber på twitter gillar du ens hnm ?
svar: jasså katta, du följer fortfarande min blogg? och twitter nu med? :O :D  jag beundrar honom för att han kommit så långt och allt. men jag är inget bieber fan. jag diggar han , men nej jag är ingen större beundrare :)

what to wear - höst 2011 / part one

Det här är en outfit som jag skulle mer än gärna ha på mig i höst! Det metallica transparenta linnet in stoppat lite i sidan på skinntightsen med klumpiga klacken och mc-jackan. Det kan inte bli mer än rätt!

svar!

Maja om slappsöndag:
Hej ! Jag undrar bara om du kanske kunde lägga ut de sidorna som du går in på för att hitta insperation och shopping ! Föresten super bra blogg ! Läser den typ varje dag !
svar: Hej! absolut! när jag letar efter inspiration eller bara bilder som gör en glad tycker jag weheartit.com är bäst! om du letar efter dom nyaste stilarna från alla olika fashiondesigners så är style.com en otroligt bra sida! när det kommer till shopping så blir jag alltid fast vid dom vanliga gina tricot,H&M,romwe,topshop,bikbok och nelly! det varierar lite vad jag är sugen på , stylebystars är duktiga på festklänningar! tack så mycket, hoppas du fortsätter att gilla den!

slappsöndag

jag vet att alla hatar söndagar, men jag tycker verkligen helt tvärtom! antingen tar man en runda på a6 eller ligger hemma i badkaret och sotar. tycker också det är en sån dag man kan göra allt som man inte hunnit i veckan, en helt perfekt dag alltså! jag är ju tyvärr sjuk så jag kommer bara klicka in mig på sidor och leta efter inspiration och självklart shopping! hoppas ni får en bra söndag!

to good to be true

elina9704 @ twitter  AND skype

msn skit finns inte längre, yiiiihaaaa

glittrigt


hemma!

back in town! är nu i jönköping, känns skönt att va hemma. har saknat shoppandet, jag måste shoppa! så klickade hem ett litet iphoneskal till min lilla bebis! haha nä men det blir säkert super! ska kolla klart på säsong 7 av oth också, sen börjar åttan! är helt berooooende! menmen, ha en fortsatt trevlig kväll!
blond,hiojjhojho

åker hem idag!

hejsan! jag vet att uppdateringen har SUGIT under den här veckan oså! men i malmö hade jag ingen tid (lovar!) och på bornholm fanns det inget internet och inte här på österlen heller! :( haft panik typ, och mobilblogga med bilder kan man ju inte med blogg.se-eller det är trögt då iaf. så har inte haft nåt val, och nu har jag utslag runt munnen så kommer inte kunna ta mer bilder osådär på någon dag haha! men jag har massa bilder härifrån att visa nu! och nu när jag kommer hem kommer jga blogga som vanligt igen, so don't worry! ;)
tog en halvtimma för denna bilden att ladda upp, så sorry kommer inte rotera tillbaka den! bild från kivik/buhres

Inget internet

Har ingetq internet på detta hotellet igen .. Jag är iaf i Kivik på Österlen just nu! Kan ju inte ladda upp bilder via mobilen på blogg.se så ni får helt enkelt följa min twitter som mest tills jag kommer hem igen! Då blir det ju den vanliga updaten osv :) sök bara på "elina9704" så kan ni läsa mina inlägg där - kommer upp bilder dör också! Hoppas ni har det bra, pussar!<3

Twitter!

Hej guys! Ville bara säga att jag har skaffat twitter nu! Jag kommer alltid vara uppdaterad där med text och bilder så om nu vill följa mig så heter jag elina9704! Pussar!

bilder från bornholm

kunde inte ladda upp bilder innan så gör det nu, och pappa har tagit med sin system så dom bilderna kommer upp när jag kommer hem!
från bilen till bornholmaaa
pappa är cuul




älskling o jag på stranden <3


INTERNEEET!

Äntligen har jag hittat internet här på bornholm! fast det här är sista dagen vi är här för imon åker vi till sverige igen! jag har haft det super bra här på bornholm! mysiga stränder och härligt väder! kommer snart bilder

RSS 2.0