valborg night!

ha en bra kväll nu! :love:
KVÄLLENS.
jeans - gina linne med as fin rygg - bikbok

negativt med (svensk) sommar

när jag va ute och solade innan kom jag på det DÅLIGA med (svensk) sommar. 1. myggbetten! detta DÖDAR mig! man kan vakna mitt i natten och det kliar som 17! och jag som är allerigsk mot dom blir som SÅÅÅÅÅHÄÄÄR stora verkligen! 2. getingarna som SURRAR runt huvudet! sååå STÖRT jobbigt! man vill abra slå ihjäl dom . 3. pissmyrorna, det gör så jäkla ont och bli biten och det kittlas så HIMLANS när dom kryper på benen.
men annars ÄLSKAR jag svensk sommar. det bääästa som finns när det är fint väder!

gult

BLAZING YELLOW

testade faktiskt gult nagellack idag, för fick det i present. måste tipsa om detta för det är faktiskt GULT! man måste inte måla flera gånger. och billigt är det också. gryymt tipps!

valborg idag? eller?

det är la valborg idag? eller är det imon? eller det är la imon fast man firar idag? aja, jag vet ingenting som ni märker men aa :) jag och elin vakande precis, haah typ fem min sen. vi ska snart gå ut i solen lite och äta frukost! sååå mysigt! bloggar sen, ppppuuuuss :love:

liiite ändrade planer

heeej! nu blev det LITE ändrat oså. fick reda på att skyclub va ikväll, trodde skiten skulle va imon , hehe. så jag och elin ska dit och checka läget, men vi ska också träffa mina polare och grilla en stund! träffa andra härliga människor där uppe! känner att det kommer bli en TOPPEN kväll! hoppas ni med får det, puss! :love:

videoblogg


FRIDAY NIGHT BABY


sheer

jag vet att bilderna blev pyttesmå men hoppas att ni ser ändå!
måste tipsa er om detta aaas snygga läppstiftet jag fick i present! det är skit bra om man vill ha en färg mellan nude/ljusrosa som typ "mattar" ner lite. enligt mig tycker jag att det är finare MED läppglans i ungefär samma färg. eftersom läppstiftet dampar färg oså så är det finare med lite glans på. därför det står " med " och "utan" på bilderna.
FRÅN MAKEUPSTORE

29 april 2011

hejhej! kom precis hem från skolan, hade 3 lektioner idag. soooft! har precis gjort lite nudlar , ska sätta mig framför teven nu. KANSKE ska åka och grilla idag med några kompisar. men har inte bestämt mig än. hoppas ni får en bra dag! :love:
dageeens
linne - present/bikbok jeans - ginatricot röda converse

mot badet

heeej! ska snart , åka till badet nu. kul va ?!?!? bara såå stressigt att vi har 20 min på oss. liksom mitt hår torkar på 20 min? jag kommer dö. eller nja, komma vääääldigt försent! men jaja, bada är alltid kul :D haha . sov med nyduschat hår inatt med, begåvat? njee, har väärldens krulligaste och fulaste hår. myy bad! vi hörs sen! :love:

sunglasses holdiers

omg, måååste ha! såå billiga och så SJUKT niciga och snygga
49:- ginatricot

tar la bort bikini bilden då ..

okejokej. detta gäller inte bara kommentaren jag fick utan jag säger detta nu. 1. jag vet att det kan hända VAD SOM HELST med en sån här bild. men det kan hända om någon tar en bild på mitt aniskte och klipper ihop med någon annans? såå varför får jag all skit över en bikini bild när det kan handla om vilken bild som helst på min blogg. 2. tack för ni bryr er så mycket men detta är MIN kropp.
3. ni får en bild imon ist när bikinin ligger på golvet. orkar inte det utan tar det imon . godnatt

hahaha vilket skämt!

har precis fått reda på mina omdömen i skolan då. alltså iup skit sak. HAHAHAH säger ja bara! fick ja med god marginal I GISSA VAD ?!?! KEMII!! jag rent ut sagt HATAR kemi! värsta ämnet , helt sjukt! men glad är jag :D hahha blev så himla förvånad :D men ändå, skit bra ;)

jag gillar att posa i badkaret


iphone 4 i vit till sverige!

så snygg, mååååste bara ha denna!


sjuk

hej! idag är jag hemma från skolan! det är faktiskt NU jag kan ta upp datan utan att det börjar snurra. har haft sååån otrolig migrän sen igår kväll , natt och morgon. sov rätt långt idag och nu är illamåendet över. dock har jag bombhuvudvärk och ont i magen! men har iaf fått i mig lite frukost. surt att va sjuk på en sån här solig dag :( ha en bra dag nu! :love:
yesterday


två favvisar från kan dee!

ge mig ;)

skööna låtar

här har ni 2 as sköna låtar. org och remix - båååda är så taggande! haha
Don Omar – Danza Kuduro
Lucenzo feat Big Ali – Vem Dancar Kuduro

yellow

förutom allt det vita är ju gult väldigt inne. älskar den citrongula färgen om man är brun och fin! tyvärr är jag skit ful i gult :( passar verkligen inte i det! men ni som gör det, köööööööp guula saaakeeer!!
1 - nelly.
2- ginatricot
3- topshop

nu drar jag!

nu drar jag och pappa på restaurang! ha en mysig kväll :love:

27 april 2011

hejhej!:love: har precis kommit hem! har ätit på subway och varit med katta! nu ska jag dammsuga övervåningen! hörs snart igen! ;)
skinnjacka- h&m blus- present/h&m jeans- ginatricot väska.h&m röda converse

nya märken på nelly?

klickade in på nelly, och dom har fått in nya märken. fastnade för en otroligt söt byxdress från cutie.
sen, veckan ser ut såhär:
onsdag: sola med katta, stan, träna.
torsdag: träna.
fredag: inga planer ÄN
lördag: fira valborg med älskling ;)
söndag: vaknar med ian. sen får vi se



från nelly/cutie

videoblogg


conscious collection

hej , är ju lite efter med att skriva om denna kollektionen men en vän bad mig att skriva lite oså om den! jag har valt det jag tycker är finast, och det jag har själv. conscious collection va helt galen! folk började klicka hem allt som fanns på nätet den natten det kom ut! allt tog slut JÄTTE fort i butikerna! här har ni lite av mig iaf! : love:
detta är alltså mina favoriter från conscious collection. har den söta magtoppen längst ner till höger som jag fick i födelsedagspresent! hoppas ni gillar det! :D

göteborg den 12 maj

den tolvte maj har vi studiedag och då ska jag , anna och mami till göteborg! shoppa shoppa shoppa! hhiih, ska kolla efter dom här. galet snygga
bild från www.kenzas.se

26 april 2011

har vart hemma en stund. med ian! så därför har jag inte bloggat förens nu. men jag har lite grejer jag ska fixa till bloggen ikväll! så ni måste kolla in och se hur det blir! fast det är inte designen utan något annat, spännande ;)
dagens. as söt topp jag fick i present av emil,linus o elli - från sara och svarta tights - esprit

hela min kväll i ett collage

precis hällt upp lite juice och yogurt, tagit mina mediciner, satt på mina fina sidenfillingar och nu- letters to juliet. godnatt! :love:

måste beställa denna

fatta så fin till brännan sen o allt? lila är inte min färg, men det är så fint mönster och det är ju lite blått i oxå, hihi!

videoblogg


SMILE BABY SMILE


25 april 2011

idag ska jag bara sitta ute i solen, chilla med min familj. äta god mat och lyssa på bra musik. ha en bra dag! :love:
shorts - topshop linne . present

gooa låtar nu

Dream Dance Alliance – A Day At The Beach - Edit
Jack Johnson – Banana Pancakes
Guru Josh Project – Crying In The Rain - Nils van Gogh vs. Dave Ramone Radio Edit
David Guetta – Everytime We Touch (Chuckie Remix)
Britney Spears – Gasoline
Chris Decay – Hold Tight - Tim Verba Radio Edit
The Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough
Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt
Wiz Khalifa – Roll Up
David Rush – Shooting Star - Party Rock Mix
Håkan Hellström – Shelley
Snoop Dogg – Sweat (Snoop Dogg vs. David Guetta) [Remix]
Eminem – Talkin’ 2 Myself
Lucenzo feat Big Ali – Vem Dancar Kuduro
The Black Eyed Peas – XOXOXO
några låtar från min goooa spellista. taggar sommaren

vaknat

nu har jag vaknat, bara sprang upp ur sängen och ut genom dörren. där spelades det lite chill musik och åt frukost. men sen längtade jag lite för mycket efter min babe, så sprang upp och satte mig vid datan ;) haha. nu spelar jag lite goa låtar på mitt rum, äter lite godis och bara chillar.vaknade för typ 10 min sen, hahah
snygg morgon frilla, om jag va vaken hade jag inte lagt ut denna bilden haha

01.01.08

att det gick så fel ..

svar :)

lovisa om nyss vaknat:
vari från är linnet sjukt fint ?:D

svar: fick det i födelsedagspresent oså, så vet faktiskt inte riktigt, och tack :D

lägger mig snart?

haha, klockan är 22:41. sista natten på lovet, då man ska ha som roligast typ haha. men jag ska la vända tillbaks dygnet oså, gör allt kuligt imon ist! ska sätta på en go film nu , sen hoppas jag på att somna, haha .. ha det sååå mysigt nu. puss

svar :)

sagiaghaaö om födelsedagspresenter:
varifrån är det blå linnet ? :)
svara gärna i inlägg tack!
svar: det är från bikbok men det va längesen det va inne i butiken nu. finns bara i en röd färg och enfärgade typ gråa och vita.

24 april 2011

hejhej, idag har jag vart med ian oså. min farmor o farfar har vart hemma på typ fika oså, o alla mina bröder. vi kanske ska iväg ikväll o grilla o bada o mysa oså. många o haha ? har på mig svarta uppvikta jeans och en utav de söta blusarna jag fick igår!

embrace


roligt med mac?


nyss vaknat

precis vaknat, första jag ser är min lilla älskling som ligger på stolen , iiiiiih.
misslyckad kväll igår, ska aldrig mer ha "fest". haha, shit va tråkigt det blev. men jaja, bättre lycka nästa år ;) eller nåt typ. designen som skulle kommit upp idag eller imon kommer nog inte än. jag och andrea tog lite biler igår som ni såg men ingen blev direkt bra så jag ska ta om med bättre kamera och bättre ställe att ta kort på! men den kommer i veckan. puss
ser ni linnet/magtröjan? sååååååå jäkla fin!!

världens bästa födelsedag


sommarsoft låt

denna går på högsta, helt sjuuukt goo asså!
Jack Johnson – Banana Pancakes

födelsedagspresenter

världens bästa och världens finaste presenter, taaaack!!

gissa vad jag bloggar från nurå?

typ världens finaste macbook pro. hittils har jag haft VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG! helt sjukt, fick det jag önskade mig, mina syskon är här. såååå bra! och ikväll är det fest! ååh va det ska bli kul! nu ska jag springa ut och leta efter mitt påskägg. ha en bra dag, och framför allt en as bra påskafton! PUSS PÅ ER <3


50 minuter kvar tills 23:e ..

.. nedräkning typ ?! hahah näää , jag brukar inte stirra så mycket o inte va så pirrig typ. men det är BARA för jag vill se om jag får en ny dator och nya kläder (a) hahah ..  men nu ska ja kolla på film o sen sova, drömma sött tills min familj väcker mig. ian gick nyss. inte bra

emil , linus o elli är hemma

min äldsta och mellersta bror är hemma, och linus fru elli !! :D dom ska va med och fira mig imon och det är så hiiimla kul att dom är hemma! dom dagarna dom är hemma är alltid dom bästa , vi gör alltid nåt kul! nu ska jag , linus o mami till konsum  , sen kommer ian . ha en as bra kväll, puss


cooooling, hahah

white is the new black.






shoppa dagen innan man fyller år? smart eller?




inga bra bilder, och man önksar ju att man va lite brunare ..

vita halvhöga shorts - bikbok 249 :-

dagens låt


vaknat

det är fredag och jag har vaknat med katarina. ska nog äta frulle snart sen glr vi la oss i ordning. jag ska ut och sola! vilkeeet väder, måste få lite färg oså nu med, hehe .. men iaf, jag ska upp till a6 en snabbis sen , ett par shorts jag såg i går som är skiiiitsnygga. sen ska KANSKE ( om jag pallar , hah ) jag och min bror upp till axamo ohc springa 5 km och sen bada, haha. får se hur de blir med det liksom ;) men aa, hare bra, vi hörs liiite senare. puss


fyller år om 2 dar ..


bebisbebis

vad tyckte ni om håret?

hur tyckte ni att håret blev?

svar :)

annie om färgat/klippt:
Dö snyggt ! :)
Hur gjorde du det ? För jag har försökt att färga ljusare , men dry har inte gått , vart gjorde du det någonstans ? :)

svar: tack så mycket! jag gjorde det på mix studio. gå till antingen mikael eller hilma. hilma gjorde mitt hår men jag vet att mikael är riktigt bra på hår oså och det är han som äger det. dock så va man tvungen att klippa en hel del, jag klippte ungefär 6 centimeter. fast det syns inte så mycket men aa, kolla med dom om det går :D

ny design på söndag/måndag

ville bara säga att jag får HELT ny design på söndag eller måndag, kika in och se hur det blir ;)

jag vill va som du , se ut som du oooooooohhooo björnar

rubrik? lustig? björnsång? hahah :D aja , vaknade vid 12 , elli ringde och sa att hon och brorsan va på väg hem, eftersom jag fyller år om 2 dar jjaaaa! såå jag skynade mig upp och gjorde iordning mig. får se va jag hittar på sen, om ni vill göra nåt så kan ni messa ;) haha. outfitbilder kommer sen


niceone

nu ska jag mååla lite naglar, ha en bra kväll. puss

vitt nagellack

har precis köpt vitt nagellack, ska ha det på lördag när jag fyller år :D fett niiiiice till min klänning ;) kommer bild sen när jag kommer hem för nu är jag hos ian , hare bra sålänge. puss

dagens outfit 20 april





tunna tights - lindex shorts - topshop linne med skinndetaljer - ginatricot jeansväst - bikbok röda converse

färgat/klippt

klippte MYCKET, så nu är det kortkort. men det är AAAS skönt för har verkligen inget slitet nånstans! men färgen .. tro inte att det är precis som på bilderna för det är MYCKET mer typ orange? morot? irl .. typ katta, mamma osv säger att det är skitfint och inte alls orange/ginger. men det tycker jag, och att det inte blev alls så fint :( nästa gång gör jag blonda slingor i me





livmoderhalscancerssprutan

åh tog sprutan igår :( fast den gjorde inte SÅ ont som alla snackar om. klart att den känns men jag är inte rädd för nålar osånt. det gjorde typ lika ont som att göra piercing :D hahah , alltså inte såååå ont ;) men det va faktiskt skönt o ta den! nu äre bara 2 sprutor kvar .. JIPPIE




färgade håret GINGER med, kommer mer bilder snaaart

kom hem rätt sent i natt heheh ..

jkag skulle bloggat igår oså , men som sagt jag vaknade med ian. sen åkte jag ner till stan och tog SPRUTA! sen gick jag och åt världens godaste chickenwraps sen FÄRGADE JAG OCH KLIPPTE MIG :( blev asfult. men aa kommer bilder sen. sen åkte jag och träffade katta , sen va vi på stan och väntade på hennes syster. sen träffade vi emmy och va lite me henne, sen åkte vi tillbaks till stan och letade efter ett ställe som var öppet där man kan köpa mat.då träffade vi elin,olivia och natalie. men sen kom trean och då hoppade jag och katta på den. kollade om chickimama och tp pinoccio va öppet. sen skulle vi ta nbussen tillbaka till june, men då kom katta på att statoil låg nära och va öppet twentyfourseven, så då gick vi till statoil och köpte två risifrutti och en vitaminwell. sen drog vi hem och kollade på barbie i svansjön. nu har vi vaknat och nu får jag vänta på att ian ska messa ..

svar :)

Anonym om det svåra beslutet..:
guldbrunt , vart har du köpt det linnet på första bilden ? jättefint ! :)



svar: jag har köpt det på bikbok. men det va förra sommaren så det finns inte kvar tyvärr. men spets är ju rätt inne nu så du kan säkert hitta liknande någon annan stans ;) men tack!

typ 4 bilder från idag






väldigt seriösa bilder. haha nooot. men iaf, hade på mig ett vittt AS gulligt linne som är ur gammalt men skitfint! sen svarta jeans som jag vikte upp lite typ, mongo? sen rosa LÅGA converse som jag inte visat än, kommer imon! sen en jeansjacka och mina sweetisar jag köpte förra året! :D hoppas ni haft en bra dag för det har VERKLIGEN jag! puss och godnatt.

hos ian

vart med tjejerna idag , solade förmiddan typ sen har vi gått på stan :D gick ifrån dom ( haha elakt ) och träffade ian o hans kompisar ? säger man så? aja :D nu är ja hemma hos ian tillslut. bloggar mer hemma sen. puss sålänge

det svåra beslutet..

.. hjälp mig att ta det?




mörkare, eller guldbrunt ?

svar :)

hej om underbaaart snygg:
var kommer den ifrån ?

svar: den kommer från bikbok.

underbaaart snygg

kan inte ha denna modellen, men bikinin är sååååå snygg!

bokat resa till ..

MALTA! en vecka i malta med bästa moa i sommar, feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett


kär?

SHIT VA BRA, ÅÅÅÅH <3


NU FUCKING DRAR JAG

goodbye my loveeeeeers



stora feta klumpar i magen hela tiden ..

.. inte bra

bilder fråån idaaag




whataday

shit vilken dag! herregud vad jag hunnit med :O jag och manda vaknade kankse vid tjugo över 10 ? vi chillade, åt frulle, fixade oss och hade skitkul! tog en sväng till a6, sen till stan. käkade en glass och stekade i solen. vi gick till subway. bytte lite skor , ( klackskor, kill me (!?). gick till skolan? ööööh? sen typ fria, sen hem till henne, kissade lite, myste med katter ( mina öööögon ) sen gick jag och skulle träffa pappa. nu är jag hemma och ska snart ner IGEN till stan! träffa andrea och fika med henne. IKVÄLL blir så jävla nice! myys med gamla polare och faaaan va härligt det ska bli!






vaaaknat

haha somnade helt gråtandes till dear john. såååååå bra! HÄR FÅR NI EN JÄKLIGT GO LÅÅÅT OCKSÅ


paaaaartyyyyyy

NANANANNANANAN


to the next level baby ,






16 April 2011







blus- ginatricot skinnshorts- newyorker tunnatights - lindex earcuff - jfr.se ring - ginatricot

förbereder ..

amanda kommer nämligen om ca en timma! skynda skynda! måste fixa mig lite oså. outfit kommer sen när jag tagit på mig kläder :D amanda, är en tjej som jag va bästis med sen ettan till typ femman sexan. va lite problem med oss och vi kom inte i samma klass så v ihar inte träffats alls nästan. ska bli skit kul att hon kommer! yäääh


HAHAHA HUR RANDOM BILD ? :O

sockersött från Conscious Collection

provade faktiskt linnet, tyvärr satt det AS fult på .. men kolla sååå sööööööt


gårdagens


scream 4 var ..

.. bra! fast jag HATAR skräckfilmer, varför ska dom va så läskiga ?! :( denna var dock inte så läskig, mest tråkig bara för man vet ju HUR dom dör, och vilka som ska dö, och ni fattar. upplägget ;) men den va ju bäst av alla såå :D


snyggast i den filmen iaf

internet lagg

internet har laggat som sköööön så har inte kunnat blogga! ledsen för det , men nu funkar det ;)
min frukost osååå

läs detta och hjälp mig !!!

har panik. hur ska jag färga ? mörkare, som det är, ljusare, guldbrunt, blont ? PAAANIIIIK!!





jag tycker nog själv den sista ,men nä första, eller andra ? GUUUD HJÄÄÄLP MIIIIIIIG

nu tar vi sm-guld!!

första perioden, 2-0. och nu fan tar vi detta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scream 4 imon

imon äre premiär för scream fyra, OCH JAG SKA GÅ! asså JAG ska gå ?!?!? jag HATAR skräckfilmer! hahahah :D men jag hoppas på att jag somnar eller nåt annat så jag slipper se :D hahahhaa, nejdå det ska bli as kul faktiskt! ska gå med ian, såå det blir la kul :D men läskigt :( typ va sköen ska man ha på sig ?! :o

vill ha

åh vill ha denna :( så himla fin irl :(


shoppat oså

precis vart på båda H&M, concsious collection. beeeeeeeeeesviken! JAG HITTADE INTE MINA ÄLSKADE SHORTS, DOM FINNS INTE , INTE NÅGON FAAAAAAAAAN STANS! åh va sur jag är :( men däremot hittade jag två AS fina blusar/linnen. men dom får jag inte använda förens min födelsedag ;)



nyss vaknat

precis vaknat, det är torsdag. daaaaaaaaaaaaaaaamn it! hatar torsdagar! matte,kemi,bild(!),so!!! så himla tråkigt, MEN jag slutar tidigt. såå jag ska upp direkt till H&M, concious collection och får hoppas på nåt fint! bloggar så fort jag kommer hem! puss



jag har denna på mig idag , till svarta jeans. kommer outfit bilder sen ;)

födelsedagsönskningar , vänner

tänkte skriva lite vad jag önskar mig :) lite mer kläder osånt :p





lite förslag eller vad man säger , hahah, får frågor hit och dit! äääälskar vita blusar typ, linnen osv ? you bet ! ;)

1- gina. 2- bikbok. 3&4 - H&M

svar :)

stina om just nu:
fick du den i brevlådan, eller varifrån kommer den?



svar: nej, det fanns exemplar man fick ta inne i butiken ;)

beställd





just nu



tjenatjena

hemma från skuulan, satte uppe håret i en slarvig knut och läser H&M:s tidning. underbart
kläder:



blå kofta -
ginatricot. tights med spets  - esprit linne - marvin/jc

go for a powerwalk

kom nyss hem. åååh helt svettig :( hahah, jag har verkligen världens sämsta kondition! men jag gick en AS lång runda dock, på bara 20 min :o har rätt långa ben så kan gå rätt fort :p men eftersom jag är sjuk, har skit ont i halsen oså kan jag ju inte träna och inte springa så jag fick bara gå idag ;) men världens härligaste väder såå äre ju sjuuukt skönt :D



sommarväder ?!

oh tjena vilket fint väder! HERREGUD! så himla underbart! nej , nu ska jag skynda mig ut och sätta mig i solen och plugga lite till provet imon, vi hörs senare! puss på er !



lagom skön bild från smögen

inspiration












stockholm - båstad

bänkad i soffan, väntar bara tills jag spyr .. ska snart lägga mig o sova. men nu börjar det igen, puss
asså ola , såå skööööön



blus från h&M

erkänn as söt ?!



149 :- H&M

that should be me

jävla härligt att sitta och sola i bikini och shorts. hej sommar ge mig




svar :)

([email protected]) om inga jeans, inga tigtha linnen :(:
Varför inte? :)


svar: har ju tagit om piercing ;)

inget internet idag, såå förlåt

har inte haft något ääckligt internet på hela dagen idag! sen när jag väl skulle mobilblogga från pappas iphone så hade vi inget network där vi va :( men aa, vaknade upp med ian, han gick sen , jag solade ,sen åkte till riddersborg typ ? :o kom nyss hem och nu ska jag powerwalka ( kan inte springa, ont i fucking halsen )




Sommarväder?!

Asså vilket väder! Satt faktiskt och solade innan! Har haft en super mysig dag med katta och nu är Ian här! Puss

inga jeans, inga tigtha linnen :(

på ca 2-3 veckor. döda mig ?!!?!?


i'm a barbie girl in a barbie wooooorld

går för fullt i huset, jag och katta dunkar åt aqua! hahahah gatt ju :) aja dagen ser ut såhär: gör oss i ordning, går ut, kanske tar lite kort, kanske träffa eric saade ? ;) träffa mosisgreenis, sen ikväll ska jag träffa ian :)
puss


VÄRLDENS FINASTE TRÖJA!

har på mig världens finaste tröja. tack bästa mormor <3
färjestad <3



hoppade av modellsaken

personliga skäl så inget jag svarar på här i bloggen. hoppas det blir någon annan gång.

innan jag åkte hem

kläder: innan jag fick feber och satte på mig varmaste kläderna.


tunna tights, skinnshors och vit blus :D

förklarar mig, läs!

eftersom vissa kommenterar att jag inte ska säga att jag är tjock osv såå kan ni ju läsa det här :
jag tycker inte att jag är tjock, ABSOLUT inte! jag har smala ben, smala armar, smal midja, rätt stora höfter men det tycker jag är jäääkligt snyggt! däremot har jag ju kommenterat min mage, men vilken tjej har INTE liiite komplex över sin mage? iaf alla ja vet :) som sagt , tycker inte jag är tjock men däremot har jag rätt stor mage! inte tjock mage, men inte heller smal mage! men enligt mig är det finare med lite större än lite för lite! däremot villk jag få ner min mage lite ändå! för tcyker det är snyggare när man har piercing! såå detta är MIN åsikt. tyck vad du vill, men så här känner jag iaf


bästis fyller år

anna , grattis igen och hoppas du har haft världens bästa födelsedag! vi föralltid vare. äre. kommere o va. älskar dig


JAG KOM MED!!

modell modell modell. OMG, skriker. är stum. omg. heeeeeerreguuuuuuuuuuud

i think about you night and day. i'm addicted and i just can't get enough







the black eyed peas - just can't get enough <3

i'm walking on sunshine



piercingen!

piercing idag , yääääääääh



fetto, måste träna :D hahah


ev modelljobb!

coolt va? eventuell modelljob i helgen! :D kanske ska va hårmodell på en mässa på elmia. dom ringer mig ikväll så får vi se om jag är en utan modellerna :D har varit på typ en liten " intervju " nu . skakar , hahaha! va så himla coolt! hoppas jag blir med :D


precis sprungit en runda och ska snart ner mot stan och träffa pappsen

precis sprungit en runda och ska snart ner mot stan och träffa pappsen

outfit






kofta , jeans , linne, korsring - ginatricot . pilotisar - H&M. röda converse - scorett

bra torsdag!

bra torsdag? yeees! GICK hem idag. jag har MÖÖÖRDAR backen hem. bokstavligt talat. gick riktigt snabbt också så är helt slut nu haha! ska sätta mig i solen (!!) och plugga lite. dricka en smoothie. ska åka ner mot stan, ta piercing. fika med pappsen. livet är sjukt härligt ibland
outfit kommer snart


piercing imon!

nu sköen smäller det! imon trycker dom i en nål i mig IGEN ! får se om någon vågar hänga med som vill ta kort :P hahahah , mysigt :D har ju redan tagit i naveln en gång, men det har ju växt igen så nu kommer en till! SKÖNT FÖR DÅ KAN JAG ÄNTLIGEN BÖRJA TRÄNA MER, fulaste som finns när man har piercing och stor mage :P heheh förlåt



thailand i vintras - precis sån här mage ska man INTE ha när man har piercing. hahah åh gud


wanties by h&M







LÄNGTAR till concious collection kommer ut, ååååh <3

först slutar detta fungera, sen det , osen det , sen världen

förlåt men först laggade kameran, sen datan, sen picasa, sen disken, sen mitt liv . nejmen förlåt för att bilderna är dåliga och allt. ska bli bättre snart!

SKINNSHORTS

( i love ) SERIÖST, HELT HIMLA KÄR! så perfekta, så jäääkla snygga! skinn, dragkedjor, tightass som 17. hahaha skämta ;) men kommer bli as hett till sommaren med negerbruna ben och vitt linne, MUUUUMS




jag skyller på internet!

internet har cpat hela dagen, har shoppat lite idag me dpappsen och katarina. ni får bilderna om typ 20 min, då inte kameran ska lagga ;) puss sålänge


jag är den jag är. inte den jag borde vara


öronhänget jag aldrig visade

beställde från JFR




that day

hemma oså, ian är här :) fast sover :( haha, men nu har han sovit i en timma så får väcka han nu :D moahahah

dresscode



tröja -
bikbok
jeans - ginatricot
armband - ginatricot
rosring - lindex

nadia ali

asså denna låten är sjukt go! hennes namn däremot .. aja det behöver vi inte snacka om hahah :)  tycker denna låten är iaf as härlig, en typisk " mig " låt


http://www.youtube.com/watch?v=GbVxvITmwIc




HTML KODEN ÄR FORTFARANDE BUGGAD

dangerous





shoppingen från idag





+ en bh som inte kom med på bild. kommer imon .

bus - åhlens 89:-
nagellack ( sweet peach ) - pieces/vila 30:-
fetttighta svarta  jeans - ginatricot 399:-

shoppat idag!

så förlåt att jag inte bloggat! asså jag vill ha en iphone :( fatta va jag skulle blogga då ele?! men aa , jag lägger snart in bilder från de tjag köpte :D najs najs. haha fett stavning. va med katta på stan då , saknat att va me dden tjejen. vi snackade precis om allt och hur livet har varit. riktigt skönt. puss



taken

omg, såg nyss världens hemskaste faast bästa filmen! vågar aldrig kolla på såna här filmer själv såå nu är jag riktigt stolt! faktiskt .. om ni inte har sett den så ta o se den verkligen! gryyym faktiskt. och ääälskar pappan i filmen , såå himla mysig verkar han bHAHAHAH! liam neeson <3


vit iphone 4

den vita iphone 4  , vill SKA ha !



4 månader

fyra månader med bästa idag. jag älskar dig

bloody sunday

hemma nu. sov hos moa igår med katarina och ellen. fett med mys. hahah särbarn asså <3 ska sätta på en jäääla mysig film nu , drömma om att jag shoppar .. haha nää skojjar men ska la chilla lite. bada läääänge oså. ha mysigt :D


nu gick allt snett

vilken pissdag.

syster

fikade ju med lisa igår, åh gud va jag älskar tjejen! folk frågar verkligen upp och ner i perioder om vi fortfarande är " kompisar " så här är det: jag och lisa kommer alltid stå varann nära, asså det är en person som man vet att man kommer vara det med! även om vi inte ses JÄTTE ofta såå pratar vi nästan varje dag och står varann jäkligt nära. hon vet verkligen ALLT om mig, och tvärtom. så fort det händer nåt. dåligt/bra så pratar jag alltid med henne! som sagt hon är världens bästa syster, och älskar henne såå himla mycket!



höstas .. lika?!

paket från jfr!

fick mitt paket från jfr igår! beställde ju en earcuff och typ en fjäder/kors. remember ?! åååh äntligen fick jag paketet! underbart!

jag vet att själva " cuffen " sitter helt fel, men aja .



ni ska få bättre bilder med kameran och på det andra öronhänget när inte kameran är på laddning. hål uuuut

ändrat .. förlåt

jag skulle bloggat igår, jag lovade .. MEN det blev HEEELT ändrat. jag skulle åkt ner och fikat med lisa, sen åka hem ( bloggat osv ) bytt om och sen åkt till moa. men jag träffade lisa, sen ELIN . då hann jag inte åka hem. sen åkte vi till mosisen.sååå förlåt miig.



1 april!

äntligen fredag <3 idag blir sån suuuuper dag verkligen! när jag slutat ( 3 ) ska jag träffa lisa och fika med henne, prata med henne om ALLT!! så himla härligt och mysigt! sen efter det ska jag hem en liten sväng sen till mosisen som har fyllt 16! gaaaaaaatt. kommer inte sova där , men bara så ni vet vart jag är ;) hahah
jag bloggar senare , lovar! puss på er



RSS 2.0