Mot Bornholm

Hej! Sitter nu på båten/färjan påväg till borbholm! Det är nämligen där vi ska tillbringa våra nästa 3 nätter faktiskt! Har aldrig varit där så får hoppas på det bästa! Vi hörs när jag kommer fram,pussar!

new sweater

en helt ny tröja, i 3 olika nyanser. men i orginalet är den vit, med marinblå bokstäver och är en riktig godbit i min garderob. välkommen

299:- bikbok

dagens

sorry för dålig bild osv, men har inte lärt mig att hålla still iphonen när jag tar kort!HAHAH plus att dom blir 100 gånger sämre på datan .. men jeansen kommer iaf från gina och linnet från bikbok

kronjuvelerna

hejsan! igår kväll gick jag,ian och albin på en nio som heter kronjuvelerna. kanske inte en bio jag valt att kolla på själv men den gick vi iaf på! rätt långtråkig osådär, inget tips jag ger er att gå på. alldeles för lång osådär, så ingen höjdare. men det är alltid lika mysigt att gå på bio tycker jag!
hon som spelar huvudrollen är denna tjejen, helt sjukt vacker.

torrt

blogg.se är helt slutkört eller nåt. har inte kunnat blogga på det senaste dygnet, därav den dåliga uppdateringen! ska göra mig i ordning nu sen ut på stan. hörs

bilder från idag!

acnee!

världens mysigaste kofta från noa noa

as gulligt linne från oddmolly

myyyys på ett ställe


dagens!

kofta & linne - esprit jeans- gina

drömmer mig bort ..

I himmeln med acnes rea och Marc by Marc Jacobs väskor, omg!!!

lycklig

har precis gått vid bo 01, fixat spotify premium och ligger o softar sönder i sängen. leker med min älskade iphone och väntar tills en ännu mer älskad person kommer hit imon, åh längtar <3 perfa nu, helt perfa.

bilder från idag!

LYCKA! ni som inte ser är det jag och mamma som stolt visar upp våra nya iphones, perfekt!
på tåget!
jag utanför H&M med min gina kasse :D
på gina, från min nya älskade lilla plutt <3

malmöshopping

har bara varit här i några timmar men vi va en sväng på stan ändå. ska dit imon med, men jag fick med mig detta hem iaf! suuuper nöjd!
svarta tighta jeans - ginatricot iphoneskal - telia butiken brun väska till plånbok,kamera,iphone - H&M

Iphone!!!

Och ni som har mitt nummer, skicka erat namn till det numret ;)

kläder

dagens typ, haha
shorts- bikbok blus- gina kofta- esprit

startar min roadtrip i malmö!

hej! idag är det den dagen jag ska iväg så passar på att avslöja att jag ska va borta nu, i ca 2 veckor typ. med mamma,pappa och ian. idag börjar jag och mamma att ta tåget till malmö så kommer ian och pappa imon med bilen. efter det går vi på känslan, men tror vi blir kvar nere i sverige,österlen,falsterbo,hamlstad,båstad you get it. vi har med oss tält och pengar så spontan resa är vi redo för! kommer bli as mysigt! och självklart har jag med mig datan så don't worry. komme blogga och idag får jag ju även min iphone så kommer mobilblogga från den! wiho :)

en helt perfekt dag

har haft en sååå bra dag! träffade lisa på förmiddan och vi satt och fikade i timmar , testade massa kläder på stan och myste helt enket. pratade om allt vi missat och om allt man kan prata om. det som saknades va bara att ian skulle komma på kvällen innan jag åker imon, men men ..
här kommer bilder från våran dag och på världens absolut finaste tjej. helt ärligt, och bilderna är från hennes blogg så lova mig att ni kollar in den : axlimusic.blogg.se

like i said, finaste



och vi blev förälskade i den mest underbaraste klänningen

och den underbara klänningen på en ännu mer underbar lisa. älskar dig!!<3

svar! :)

Anonym om värme:
hr du sparat tillräkligt med pengar till en iphone ?
förstår inte hur du hade råd, du har ju varit utomlands ?

svar: sant! men jag jobbade ju då och sen har jag sparat pengar. men eftersom jag kommer köpa med abonnemang kostar den ju inte 6-7000 utan 1 kr i butiken sen 298 i månaden med 3000 fria osv. så ja, jag har råd hahah :)

värme


en weird shoppingrunda

igår var jag och mamma på a6 på värsta shoppingrundan , eller det verkade som det skulle bli värsta shopping rundan .. som jag är brukar jag alltid hitta ett plagg ena dan , sen går jag nästa dag och hitta ett annat , inte så att jag hittar mycket på en gång. men på H&M hittade jag 9 plagg jag testade och blev kär i ett par shorts. men frågan är om allt är värt pengarna? nej! därför gick jag därifrån tomhänt. även på bikbok, vila och scorett men på alla ställen hittade jag något som jag ville ha. konstigt va? men jag åker till malmö imon så då blir det lite mer shopping. plus en iphone imon ;) fett värt!
fast dock ska jag köpa shortsen idag, hih så fina!

gårdagens outfit!

öronhängen,skinnjacka och blus - H&M jeans- crooker/jc skor- kreta

for a day ago

några bilder från när jag och mamma va på annagretas från någon dag sen. INGEN mat slår deras, lovar er. toppenkväll alltså!

en outfit

sorry för bilderna men kändes som det va längesen för en outfit? får fota dagens outfit sen, men det här hade jag på mig för en dag sen!
kavaj- H&M t'shirt- present/zara jeans- crooker/jc

smoothie

det finns 2 saker som jag är mästare på , faktist. och det är pangkakor och smoothie! därför tänkte jag dela meg mig om mitt hemliga recept! eftersom det är mest hemmagjort så har jag inga mått utan jag bara kör på, utav känslan och det brukar bli bäst :) så varsegod fina!
hallon,frysta eller färska spelar ingen roll
vaniljyogurt
lite äppeljuice
en halvbanan

and that's it. om ni inte vill ha den mer söt då, så häll i socker isåfall :)

sub

förlåt för updaten idag med internet har verkligen laggat sönder hit och dit. inte heller haft blogghumör osådär, förlåt men ni måste förstå mig! vi hörs senare, eller imon. hoppas ni har det bra!!

internet funkar!

vaknade vid halv två , men efter det har internet vart lost , ´men nu är det äntligen igång! tyvärr har jag inte så mycket update att komma med just nu, vänta o se helt enkelt

svar :)

anonym om really nead to run:
håller med! vart har du köpt den fina? :)
svar: i bangkok,  thailand :) på en liten liten butik inne i siam paragon :)

really nead to run

nu måste jag springa ( egentligen inte för har klackar på mig men men ) ska träffa mamma om en kvart och jag ska gå ner till stan - på klackar. wiho, nej men jag återkommer med bilder från kvällen och hela min outfit och sminkning, ha en riktigt kämegreat kväll! i will have, puss!!
nya skitsnygga öronhängen från H&M också, visar dom senare!

love shopping!

nu ska jag ta mitt ass från sängen och oth och röra mig ner mot stan. har inte shoppat på aslänge så hoppas ja hittar nåt fint. och att någon kommer fram och ger mig pengar , haha .  längtar till min iphone också, weeey

friday

idag är det fredag, verkar som det kommer bli en riktigt tråkigt fredag menmen :) ska iaf gå på restaurang med mamma ikväll tror jag, så det blir mysigt. sen vill jag bara säga att jag tar inte åt mig mer skit av er, så släng era taskiga kommentarer. för jag vet exakt varför ni skriver dom - avundsjuka och omogenhet. så varsegod, bring it on liksom ;)

snygg bränna btw, faaaast den kommer gå bort nu men men ..

alone

sitter hemma och kollar på onetreehill, fryser och är ensam. alliwantisyou. nu



speckar resor!

ja, det stämmer. jag kollar resor, igen haha! sverige/jönköping SUGER! finns verkligen inget i göra nu när det är så fult väder .. skulle vilja dra på en riktig shoppingrunda med har inte råd med det så ja .. för om någon/några veckor ska jag,mamma,pappa och älskling åka nånstans! vi hade planerat att åka till österlen, men om det är fult väder så är ju inte det bästa placet. jag är skitsugen på att åka till cypern, har någon av er varit där?

svar :)

... om videoblogg:
Hur många läsare har du om dagen ? :)
svar: har sett att en del har frågat det och det är runt 500 :) nu när jag inte uppdaterat på malta har det varit runt 300! :)

vaknat!

jag lever! promise! vaknade vi 2 , då gick jag upp och gjorde frukost på en timma till min älskling :D så nu ska vi äta den, bloggar sen!

20 juli 2011

heej! startade min dag med att åka ner till ian, där vi pussades lite sen kollade vi på film och självklart somnar han .. så jag åkte och lunchade med mamma och nu ligger han fortfarande i sin fula säng och sover! får inte tag på han ungen! hahaha nejdå, skämtar. ska ändå åka ner till moa och hämta min necessär oså. inte för moa är hemma men, sen ska jag åka hem till ian igen och försöka få liv i han. have a great life ;)
sere kämpegreat ut eller? absolut

bilder från malta - part one

jag , första kvällen när vi gick runt i Qawra

så här såg det ut vid havet i Qawra, därför låg vi inte där, haha ..

herman och max i mellieha bay!

lite egopix i toan måste man ju , eller? höhöhö

kollade på solnedgången på balkongen! så himla härligt .. och fint!!

en bild med någon random kille som hoppade fram i kameran. hahah han sa inte ens hej eller nåt, typ 9 som ni ser .. haha spillivink!

riktigt lam bild inne på ett cafe vi va första kvällen, och alla andra kvällar haha ..

oj nu blev den vänd, men jaja. moa är söt oså

golden bay!

glad tjeeeej i  vattnet

utsikt från min och moas balkis

en mongobild från balkongen

en till bild från golden bay (jag reedigerar bort moa för att hon vill, inte för att jag vill!)

en bild på silema, från valletta.

finaste linnet som jag köpte inne i valletta.

lam bild på mig på en restaurang i Qawra.

på båttur

typ grottor och skitfint vatten!

fett cool yääh

vi hoppade från båten, fuckyäh!

åh så söt och ful bild tagen från båten!

i comino, den blå lagunen.

blå lagunen

långben, yes!

jäkligt nöjd tjej!

ska nu åka och slänga mig i min älsklings armar. så fler bilder kommer upp ikväll!

ibland är inte livet lätt

har saknat jönköping och allt, men nu vill jag tillbaks till malta.

hemma från malta

story about malta ..

satte mig på flygplanet med 4 som jag kände och 38 okända människor. efter mycket svett och många rysningar landade äntligen planet i ett 40 gradigt land med otrevliga malteser. vi kom till hotellet och det fanns inget rum till oss, men det löste sig. såklart, första natten gick bra. va väldigt seg osådär bara. packade upp min lilla lilla resväska och va helt utmattad på sängen. dagen efter gick vi ner till den inte så goda frukosten (alla dagar , inte bara den dagen) och sen la vi oss vid poolen. stektes som svarta hamburgare den dagen kan jag ju säga! dagen efter åkte vi till en strand som hette nåt på m, haha. det va faktiskt fint, hände inte så mycket mer än så. dagen efter åkte vi till golden bay med sviiinhöga vågor och skit i vattnet. mer fint, mindre fräscht. dagen efter det drog jag , ebba och agnes in till valletta (nej, moa blev inte påkörd av et flygplan, hon blev sjuk) där fick det bli lite shopping och sen drog vi vidare till silema, med båt! trevligt äventyr! dagen efter åkte jag,moa,ebba,agnes,ella,herman,maxmilian,yasmina,seid,sabina och lion på båttur till olika grottor och till den blåa lagunen i comino(?) fin dag. förrutom att jag blev bestulen på pengar , men men. that's life. kom hem och va typ pretty tired. dagen efter det ( tror jag ) gick vi ner till en strand i Qawra (där vi bodde) och sen till poolen. sen på kvällen åkte jag och moa in till sant. giljan och tänkte partaja lite. men slutade med att vi satt på mc och skrek åt varann. men det va behövligt , tror jag. efter en liten promenad och maltesers ögon stirrandes på oss satt vi på bussen hem till Qawra, Bugibba. när vi kom hem slog klockan 00:30 och vi läste lite böcker och småpratade. och idag slutligen låg vi vid poolen och bara stekta sista dagen och blev svarta som svartingar och njöt av 43 grader i skuggan. eller glöm njut, kom ihåg led. haha. efter en jobbig flygtur hem landade vi som tur var i skavsta och åkte buss hem till jönköping. nu är klockan 4.25 och jag borde egentligen ligga och sussa. jag kanske har glömt lite dagar och imon kommer alla bilder upp! hoppas ni haft en super vecka!<3

videoblogg

asså shit va snygga stillbilder det alltid kommer på mig, omg asså

drar till malta nu!

hejsan! idag ska jag alltså åka till moa, hennes familj och typ 8 andra familjer till malta! får ser hur det blir. med lite krånge oså så har jag beslutat mig till att inte ta med mig datan. för i kreta uppdaterade jag alla dar förutom typ 2. men så fort jag ser en data så kommer jag naturligtvis blogga! hoppas ni får en great vecka i sverige! :D
på kreta, härligt va?

svar!!

Anonym om videoblogg:
vad fan var överraskningen? Shit om du säger att du ska göra det så måste du ju hålla det?


svar: haha, okej. den skulle kommit då, men tyvärr har det inte fixat sig än. men så fort det gör det kommer du märka det i bloggen. så tagga ner!! ;)

boy's fashion.

och vem ser ni på bilderna? jo min snyggekusin albin.
tröjan på bilden köpte han på boomerang idag! 30% så spring o köp, riktigt snygg!
kolla in albins hockeyblogg också! albinshockeyblogg.blogspot.com/

videoblogg - smink


småshopping

ledsen att jag inte vet exakt vad allt kostade ,
MEN , shortsen kostade 199:- sale på bikbok! bästa mascaran 79:- sale på H&M! och egoboost av blondinbella.199:- på bokia!
nu ska jag börja packa. omg, äventyr

soya

heej! kom precis hem från a6 och soya. har köpt lite grejer tills imon , när jag åker till MALTA! wihooo! kommer bli superbra, hoppas jag. ska snart lägga upp det jag köpt! :) ha en bra dag!


let it be

har inget att skriva just nu. jag uppdaterar imon, när jag känner för det .. ibland inser man att någon man litat på, vänder ryggen och skiter i en totalt. därför kommer jag hänga med familjen nu och bara tare som det kommer. hej sålänge

lunchade på twin

lunchade på twin med pappa idag. åt ceasarsallad faktiskt, wiho. haha. aja, nu ska jag kolla på oth igen. ha en bra dag!
bild från när jag och pappa va i grenna

svar! :)

.. om gårkvällens.:
när reser du bort igen?
du skulle väl till nåt till ställe med din kompis ?
svar: exakt, jag åker denna tisdagen! med en av alla moa jag känner, haha.
MOA om gårdagens outfit!:
grymt snygg elina, herregud!
ska nog banemig köpa en likadan! hur mkt kosta den? puss

svar: tack! 129:- skynda dig bara, finns knappt några kvar och dom har slutat sälja på internet :( men den är sjukt härlig så hoppas du hittar nån! puss

gårkvällens.

'
pippitröja - ginatricot shorts - (avklippta) gina. klocka - jetset/ur&penn

10 juli 2011

idag är det ingen vanlig dag för idag är det EMILS födelsedag! min fina bror fyller alltså 26 år idag! stor grabb (ja, vi är biologiska syskon blabla) och jag önskar han en toppenfin dag i solen! hihi! <3
ja, jag vaknade vid lite över 12. kollade på one tree hill till klockan 4 inatt. det är så bra så ja spriiiiicker! typ dör. så ja, kollade när jag vaknade. men sen såg jag att solen verkligen lyyste in i rummet så jag satte på bikinin och gick ut o satte mig i solen. men jag blir så varm så kan inte bada så sprang in igen, och här hamnade jag!
den här otroligt fina playsuiten hade jag på midsommar. lånade den av moa. och jag önskar SÅ mycket att den fanns kvar att beställa men icke sa nicke.

2 svar!

Anonym om grännaberget:
ska du söka till modelljakten ? 
undrar bara eftersom du är så lång
svar: hehe nej det tror jag inte. hade vart riktigt kul! tänkte på det innan , men jag har inte "dragen" och absolut inte självkänslan! men vem vet, kanske gör det för skojs skull ? :)
ellen om gårdagens outfit!:
sjuuukt snygg kusin man har då, galet snygga kläder!
vart har du köpt klänningen?
saknar dig som tusan <3
svar: haha eller hur? i inlägget som du precis kommenterade står det att den kommer från gina. hiih pucko, saknar dig med ellen! <3

roadtrip till grenna!

lite bilder från min och pappas roadtrip till grenna!
nice vy va? på grännaberget. ett fik alltså ;)

grännabergets kända räkmacka. och den va riktigt go!

gyllene utterns polkegriskokeri. elle nåt, fantastikt

jag köpte en cowboy polkagris. ganska självklart eftersom det va smak av turkisk peppar?

pappa stannade bilen och gick ut o luktade på sin barndom. som stavas hö.

grännaberget

nu drar jag och pappa på en roadtrip till grännaberget. eller till halmstad? spontan familj, yes! nejmen en räkmacka på grännaberget med utsikt ut över vättern låter inte fel? tur att jag tar kameran med mig! ha en trevlig kväll!


svar :)

emelie om gårdagens outfit!:
vilken size har du på dina usa shorts ? :)
svar: 25 :)

gårdagens outfit!

vad tycker ni? :D



ja, jag hade skor på mig nere på stan. svarta converse!

långklänning- ginatricot skinnjacka- H&M väska - thailand

oth

vaknade precis, kollade ut genom fönstret. och vad såg jag? jo, SOOOOL! meeen jag ska bara deeega i sängen och kolla på säsong nummer 2 av oth, yey. hoppas att jag kan träffa ian idag, lär inte bli så .. men vi hörs senare babes!

donken!

har precis tryckt i mig en cbo från donken, ååh så jäla gott! så nu sitter jag bara i sängen och gosat ner mig i ians helt underbara tröja och känner på mig att jag kommer sakna han rejält nu när jag drar till malta. men sen när jag kommer hem så ska äntligen jag och min pojk ut på äventyr! dagens outfit kommer upp imon. eftersom pallar inte redigera bilder nu ( 23:45) höhö, pussen till er
och nej, det är sommarlov så jag tar inte bort mitt smink om nätterna. äre sommarlov, ja då äre sommarlov!

At ians place

Åkte från Kajsa hit, väntar här tills pappa kommer hem o hämta mig! ;) uppdaterar när jag kommer hem!

tar en fika på stan!

drar ner till stan nu för att ta en fika med finaste kajsa! ska bli härligt att prata ut med henne oså. kameran är självklart med! uppdaterar mer senare!

citrus-skrubb

CIRTON SKRUBB - THE BODY SHOP

måste verkligen tipsa er om denna skrubben! mamma köpte den för några dagar sen och idag testade även jag på! helt otrolig tycker jag, luktar amaziiing och man blir verkligen helt len och mjuk i kroppen. spring o köp!

powerwalk

går ut på en powerwalk, behöver rensa tankarna lite .. ja, jag är för lat för att springa ..


snygg tröjan är på också, eller?

ibland är allt helt rätt, och ibland helt fel ..

godnatt.


fuckface, men helt ärligt talat. jag bryr mig faktiskt inte

tröstshopping!

vet ni hur mycket jag ÄLSKAR tröstshopping? man är helt ledsen sen när man går ut från affären och håller kassen i handen känns det som att livet startar på nytt. haha okej, nästan. fick med mig detta hem iaf, o är SUPERnöjd! ;)
DON'T WORRY! vet att man ser SUPERlite på bilderna , men dessa två plagg kommer användas flitigt!
det svartvitrandiga är (tro det eller ej) men en långklänning! en helt superfin, hoppas jag vågar  använda den ..
och sen en fiske/pippitröja!


7 juli 2011

hej! idag har det bara varit en helvetes-dag. vaknade alldeles för sent, dessutom helt svettig bara för det har varit så varmt. sen har det bara fortsatt gå dåligt, hoppas att jag inte blir överkörd av en buss nu när jag ska ner till stan. ska ner och hämta shortsen och sen hem igen, så kommer inte va borta länge!
dagens:


topp- gina shorts - (avklippta) gina

vinnande outfits

ERAT VAL


MITT VAL




daaamn it!

vaknade för typ 5 min sen och klockan är 13:05. jag måste åka ner till stan snart, paniiiiiiiiiiiiiiik

svar! :)

nathalie om bloppis!:
vart har du köpt skjortan och vad kostar den ny pris :)? verkligen jättefin!
svar: köpte den på gina för 299:- ja , den är superduper fin!
amanda om äter lite chips:
Var har du köpt USA shortsen ? :D
svar: topshop! :)

äter lite chips

är hemma hos ian o äter lite chips för att bli fet. hehe, nä skämtar bara. äter dom godaste chipsen i världen från sub <3 guess what? åt på subway idag, är liksom stammis :D dock fanns inte jeansen och shortsgrejen va stängt så blev ingen shopping eller nåt för mig idag. det är dock ovanligt? ;)
just nu , fast nu tog chipsen slut .. haha:(

down to town

åker nu ner och ska hämta mina usa shorts som gick sönder som nu är lagade! ska även testa ett par nya jeans eftersom mina svarta sprack ..  ha en fortsatt bra dag! puss

6 juli 2011

heeej! har precis duschat och sminkat mig klart. dock ser håret skitfult ut men det fixar jag sen ;) idag va jag så gullig och lagade pangkakor åt min älskling till frukost! sen måste jag ner på stan för att fika ett par shorts och ett par jeans. återkommer mer om det senare! ha en bra dag!

hänt some stuff.

hänt lite saker DOCK ska jag inte va som ett lite emo och säga fuck life. haha. däremot önskar jag att det fanns lite mer Ofalska människor i världen! men men , that's life. och livet är hårt, right? ian sover iaf här inatt, åh <3

bloppis!

grå jätte fin tröja! strl M men passar mer som S. använd  2 gånger. 100:-
världens finaste skjorta. strl 36/S. använd 4 gånger. 250:-
en tröja som inte är så fin på bild men som är superfin irl. den är kort både bak och fram och är urringad så den hänger som ni se. och den är långarmad. tycker det är väldigt synd att jag inte har använt den mer än vad jag gjort. Strl S. andvänd 1 gång. 100:-
KOMMENTERA DETTA INLÄGGET ELLER MAILA MIG PÅ [email protected]!

I stan

Hej! Jag är i stan med ian,sajo och Basse just nu. Har precis ätit på sub som vanligt och snart ska jag åka hem tror jag. Uppdaterar mer då med dagens Och BLOPPIS!!! Check it out ;)

skynda

måste skynda, min buss går om typ 20 min. haha. glöm inte att jag ska ha en liten BLOPPIS sen.
mobba inte bilden hiohohihio

godnatt!

ligger redan i sängen! (22:40). Men imon går bussen 08:35 och sen ska jag jobba för att skrapa ihop lite pengar! och nu äre så att jag ska ha en LITEN bloppis imorgon! med lite grejer, så först till kvarn som gäller! så ni får hålla utkik imon alltså. men jag ska fixa min spotify lista nu , sen ska jag försöka somna. godnatt & sovsött kära läsare! :love:
fett cool och fett lycklig!

videoblogg - hjälp!



som sagt , om någon av er har bytt från blogg.se till myshowroom så maila mig på [email protected] eller kommentera inlägget!

chillidill

sitter och CHILLAR sönder. ligger i sängen och smygäter på turkisk peppar och lyssnar på fin musik. livet? kan ju passa på o säga att mina svarta brallor sprack igår :( och gissa om jag blev ledsen? favoritplagget som passar till allt! så ska tvätta dom och göra reklamtaion imon och antagligen köpa ett par nya .. och guess what? jag är sååååå shooppingsugen. KILL ME

riktigt lycklig

åååh så sugen

imon börjar jag tjäna pengar. gissa vad jag sparar till? ;)

svullen läpp?

gick in på folktandvården klockan 07:25 idag (!!!) och sisådär 07:32 kommer dom och ropar mitt namn. jag gillar att va hos tandläkaren, till skillnad från vissa. men bedövningssprutan, iiiih vad det känns som hela käken och tungan är lika stor som Eiffeltornet asså.  efter ungefär 3 och en halvtimma så känns det fortfarande svullen. what should i do?

JUST NU!

ge mig, ge mig, ge mig

3 juni 2011

hej! idag har jag bara vart hos ian och chillidillat. nu är jag hemma, och snart kommer mina 2 bröder och simon. glöm inte bort att ni får en fet länkning om ni gissar rätt på överraskningen ;)

videoblogg


inspiration it is.





frulle

har precis duschat och nu äter jag frukost! väntar på att ian ska vakna, 7 månader idag <3


step




helt frickin lost


Ute ..

... På äventyr

a6

nu drar jag och anna till a6! ha en bra dag, puss :love:

en viktig grej!

tänkte bara skriva ett inlägg om en ganska viktig grej. när jag stog på toan och fixade mig nyss så kom jag på en sak. som påverkar väldigt många (särskilt tjejer) tror jag. ibland så tycker många , iaf mina kompisar och sånna jag känner att det är väldigt jobbigt med killar som tycker att tjejer ska va på ett visst sätt. för visst är det så? men jag vill bara säga att dom snygga tjejerna som är med i slitz o sånna grejer. det är inte äkta. och sånna får inte många killar heller, även att man kan tro det. man måste inte stå och kråma sig framför en bil i bara trosor för att få killar, bara för dom tycker det är sexigt. och jag VET att många tjejer tar åt sig, speciellt av sina pojkvänner när dom tycker att man ska klä sig på ett visst sätt, se ut på ett visst, och göra grejer som dom gillar. men man måste våga själv! jag är en sån som verkligen inte vågar säga emot sånt, utan jag bara gör. man ni och jag måste tänka oss för att man måste sätta stopp ibland. jag säger inga namn nu men en utav mina bra kompisar HATAR att hennes pojkvän kollar på porr, liksom hon känner sig förolämpad. det är inget ni killar tänker på? eller hur? utan ni bara gör, tycker det är helt okej att ni tittar på andra nakna tjejer. det är inget vi tjejer gör, eller? vill bara säga till både er tjejer och er killar att tänk i för. ni killar borde tänka på hur era flickvänner ELLER tjejkompisar kan ta åt sig. och ni tjejer, ni måste kunna tänka att ni är snygga och att ni också får en chans här i världen.
långt, men tycker det är viktigt!

sommartrenden 2011?

så här ska det va! eller?
vänster: angelicablick höger: kenza
verkar som sommartrenden på shorre 2011 är när fickorna hänger utanför. hm?

outfits

vilken är eran favorit?





Feeeeskar

Är o fiskar med älskling,andre och Thess! Funderar på att åka upp till A6, får se! Hörs senare,pussen

@ ian

är just nu hos ian, sen ska han klippa sig tror jag :) sen vet ja inte vad som händer, så jag mobilbloggar! hoppas ni får en fin dag! puss
hahah, tog en jätte gammak bild från hans data :D

1 juli 2011

hejsan på er! idag är det fredag, och jag ska va med ian. igår va jag med emilia,emilie,paow och anna och det va hur kul som helst! sen vid typ 12 eller nåt träffade jag ian sen sov han här. nu ligger jag och äter lite gott och väntar på att han ska vakna :) vi hörs sen :love:
åh, saknar!

RSS 2.0