friends

hej! ska snart åka iväg för o träffa emilia,paulina och emilie. är nu med anna! kommer nog bli en trevlig kväll! ha det så bra! :love:

axamo

har precis kommit hem från axamo. planerna ligger på vila, hörs senare! :love:

död.

helt död! helt matt. helt slut. helt äcklig. typ så känner jag mig just nu. somnade typ 4 inatt. skulle som vanligt upp o väcka ian vid 8, så ja. helt död! nu ligger jag i sängen och tänker på vad jag ska göra idag! funderar på att bara sitta inne, men det är ju så tjena fint väder så vill bara slänga mig i vattnet helt enkelt. får se hur det blir med det! hoppas ni får en bra dag! :D
right now

baddag

hejsan! idag har jag vart med anna, både på stranden och vid axamo. fast axamo va mycket roligare för allt folk fanns där, haha :) så vi har badat och solat o ätit lite idag! nu är ian hos mig och vi kollar på cougar, hörs senare! :love:

dagens

klänning- H&M bälte- esprit armband- present från SOLO

29 juni 2011

ska alldeles strax ta bussen till tandläkaren. låter inte alls kul. sen efter det ska jag träffa anna, fika på coffehouse och va typ idag. sen ikväll typ så träffar jag ian, sen sover han här. får passa på att va med han så mycket som möjligt nu innan jag åker igen. men så ser min dag ut! hörs sen! :love:
'

return

as you know köpte jag en magtröja för 2 dagar sen. igår gick jag in på monki och lämnade tillbaka. så fin den va, men nej. inte behövlig. så istället gick jag in på H&M och hittade en klänning. gillar klänningar, SÅ skönt!
KLÄNNING-H&M 99:-

DOCK gör den sig verkligen inte på denna bilden. men jag har på mig denna idag så ni kommer garanterat få se den på lite senare idag!

spruta

tog äntligen min 2:a spruta i livmoderhalscancer. längtar efter att få den 3:e gjord. om exakt två veckor åker jag till malta också. typ härligt? nu sitter jag och älskling framför tv:n och latar oss. hoppas ni haft en fin dag! puss på er <3

dagens

sorry för bilderna , menmen. hela min dag har bara kännts äcklig haha, så ja. äckliga bilder på det! ;)

tisha- bikbok shorts - tharre

nowhere

vet ni hur mycket jag HATAR att vara shoppaholic? otroligt mycket iaf
MAGTRÖJA - MONKI 150:-

solen

går ut och sätter mig i solen! kommer nog tillbringa mest tid där idag, så himla härligt! puss :love:

beyonce

eftersom beyonce har släppt en helt ny skiva så ska jag självklart writa om den. tycker den är riktigt DÅLIG! faktiskt .. jag är en as stort fan av henne, och hon är helt grym. men denna skivan? alla låtar låter nästan lika dant och ingen fart alls. men det finns en, en enda låt som va helt okej.
Beyoncé – Run The World (Girls)

fjällar?

har aldrig fjällat i HELA mitt liv. ändå blir jag alltid väldigt brun när jag är bortrest. och nu när jag va i kreta blev jag pepparkaka. men nu fjällar jag bort allt :( attans, men ska ta en skrubb nu så kanske det går bort! :D
dålig bild, men ni ser på ett ungefär iaf

loca people

måste visa denna grymma låten min käre kusin albin visade mig. gryyym
Sak Noel – Loca People (What the F**k!") - Radio Edit

myysdag

lämnade av moa på resecentrum, sen träffade jag anna och fikade osådär. hahah, kul osånt. sen åkte vi hem till mig, sen blev vi hungriga så guess what? vi drog till sub. ovanligt oså , sen träffade jag min lele pojk hihihi. och nu är vi hos mig, ska precis gå ut till solen. godday :love:
bästisbästis

till stationen

åker ner och droppar av moa vid stationen. sen kommer jag hem en snabbis! puss :love:

sticka

har lust att sticka nu. springa ner till torpa, rusa in på ians rum och krypa ner jämte honom. åh va han är saknad, orrrrkar inte :(
HAHAH, döda mig inte älskling. du vet hur mycket jag tycker du är söt på denna bilden , hihi. även om den är typ 7 månader gammal men men. älskar dig <3

men sluta tracka då

asså sluta tracka för helvete, om ni inte gillar mig ELLER min blogg så måste ni ju inte läsa den? fattar ni inte att man ser kommentarerna och blir riktigt himla ledsen över det. nu när jag mår som bäst och är helt nöjd så kommer ni och förstör hela mitt jävla liv, omen tack för den. som sagt , ni som inte gillar mig eller ni som trackar kan lämna denna sidan NU!

ny!

NY BLUS - LISE SANDAHL/ALFONS-SMÖGENBRYGGAN. 599:-

denna fina hittade jag inne på alfons på smögen bryggan, visst är den fin? :D

midsommar

kom precis hem från en midsommar på smögen med moa. rånice vare! ;)
ser ni vem som står tvåa från vänster och tvåa från höger? japp , ni har rätt! taylor lautner och charlie gustafsson! snacka om coolt?
på cofferoom
'
i båten

no internet

har inte haft nåt pissinterner under hela helgen, så därav uppdateringen .. men nu är jag äntligen hemma så nu blire som vanligt! ;)

i sverige!

tidsinställt inlägg. som vanligt , lika skönt att landa! nu blir det av till smögen! MIDSOMMAR <3

sista dagen på kreta!

hejsan! klockan är 18 här på kreta och inatt åker vi till sverige igen! både skönt och tråkigt. skulle gärna stanna längre och bli ännru brunare. trots att jag är en liten pepparkaka. hihi.

svar!

Anonym om välkommen in:
Tjao, elina, jag fattar inte hur du inte använder klackskor pga din längd? Jag har sett dig på riktigt och ja vet hur sjuuukt lång du är och det är så satans FINT! Asså modell längd verkligen och jättefina ben som skulle passa asbra i klackar! Ja har en kompis som också säger, nee ja blir för lång i det. Runt 1.80 blir hon. Asså de e ju väldigt långt men om man bara börja me låga klackar sen fortsätter till högre o högre som dom där jeffrey campbell så är det ingen som bryr sig. Visa upp att du är lång! Visa dina fina ben o va stolt över dom! Sjukt fint :D Tack för en asbra blogg
svar: åh, shit tack! blev verkligen glad av denna kommentaren! alltså det är inte för så längesen jag började acceptera min längd. nu har jag liksom blivit van vid att okej, jag blir längst i rummet. men hur många komplimanger får man inte då? som du säger så får man mycket snyggare ben i det, så ni tjejer som också tycker att ni är "FÖR" långa, så forget it! killar gillar det, det kan jag lova haha! tack så jätte mycket för kommentaren!

Förlåt mig för att jag frågar detta, jag menar verkligen inget illa, men jag undrar, är du bortskämd?
För det känns som om du har nya kläder hela tiden, eller tjänar du så pass mycket pengar på din blogg? :)
Tack för en bra & underhållande blogg :D

svar: haha det är lugnt! :D ganska många som frågar det eftersom jag är ganska mycket av en shoppaholic. om du frågar min pojkvän så skulle han ba: JAAA! hahahaha. haft många disskusioner om det här :) men ja, jag är faktiskt ganska bortskämd. men inte FÖR borkskämd. och liksom det gäller kläder. andra prylar får jag knappast aldrig, som en iphone tex? hur länge har jag inte viljat ha det? haha. men kläder, jo jag är ganska bortskämd. kan va för mamma jobbar i en kläderbutik och gillar kläder också? inte vet jag , haha :)

välkommen in

gårkvällens.
sista kvällen med hela gänget var igår! så slog till med min skolavslutningsklänning från H&M och mina nya klackar. wey

havsstorm?

igår när vi kom ner på stranden så va det 2-3 meters höga vågor det förtsa vi såg! kul tänker ni, men det är ström som 17 och helt osäkert att bada. röd flagga och allt. så igår fick man bara stå vid vatten brynet och känna styrkan i vågorna. idag är det lika dant, så bara duscha som gäller alltså!
som ni ser går vågorna nästan till våra huvuden, och detta var ju inne på stranden. fatta hur höga dom är lite längre ut?

leather shoes

new leather shoes. 37 euro.
okej, bilderna gör verkligen inte till rättvisa! för domma är verkligen skitfina på. just nu skiter jag i att jag blir längst i rummet för klackar, is tha shiet!

svar :)

Anonym om a place i rather be:
Hellue, tjänar du pengar på din blogg? :)
svar: tjena! ja det gör jag :)

a place i rather be


skaffa aldrig, aldrig piercing i naveln!

amen skojjaru? jag ångrar IGEN att jag tog piercing i naveln!!!! om ni kollar på förra inlägget, så la jag upp två "springbilder". tror ni inte att jag tappade skiten i sanden? den bara åkte ut? men hittade själva pierren men inte kulan! så fick hålla den förbannade järnskiten i typ en halvtimma. sen fick vi köpa sterila servetter och plåster som skulle sätta ihop den! hände på första stoppet liksom. kunde inte bada på hela dagen! hatar piercing! ta ALDRIG det om du funderar på det, det är inte ens snyggt längre?
såhär fick jag gå runt HELA dagen? jag som tänkte pressa med brännan. ser ni staven förresten? SKITSAK säger jag bara, skaffa aldrig, ALDRIG i hela ditt liv! piercing i naveln ..

rosa sand.

heej! igår hyrde vi bil och utsatte oss för dom slingriga vägarna uppe i bergen för att komma till den rosa stranden. och herregud vilken upplevelse! helt KLART vatten, nästan vitt. vit skitfin strand, med rosa under sig. så vackert va det! kan inte beskriva! sen på kvällen åt vi i platanias, på en skitfin restaurang. detta är näst sista dagen. PRESS PRESS PRESS! och gå till favvostället på kvällen.
lite bilder från vår roadtrip:

på väg till stranden.

ser ni hur FINT vattnet är?

såååhäääär underbart!




på väg till en annan strand långt upp i bergen. hahah kan ni fatta vad det blåste?

på en annan strand vi åkte till . nåt på fallasarna eller nåt hahah. skit fint va det verkligen!

roligaste kommentaren

IAN ÄLSKNING om from tha beach!:
fy fan, vad roligt det kommer att se ut , sen när du är naken !
svar: HAHAHAHAH, började seriöst skratta när jag såg detta. om jag känner min älskling rätt så skulle han aldrig skriva det , men jo, jag erkänner. kommer se skitkul ut när jag är naken, WIHO!

we're not in america


stekigt värre?

ser det inte himla härligt ut? hört att det är KASST väder i sverige, AMEN GÖTT! :D haha..

vita är det nya svarta.

gårdagens. (poncho på kvällen/"natten")
linne-gina virkade shorts-conscious collection/H&M glajjor- rayban poncho-H&M

from tha beach!

kommer direkt från stranden, haft super väder idag igen! spelat m.i.g med "gänget" nästan hela eftermiddagen! här kommer iaf lite bilder från igår!
lite brunare än ni i sverige eller? kasst väder osv? omen GÖTT!!

första shoppingen på kreta!

PERFEKTA! 7 euro kostade dom! :love:

fringe, everywhere fringe

dancin in my poncho

på nero!

sitter nu på nero , igen .. haha! mitt nya favvoställe, haha. är la stammis. så fort man går ut här så får man tutningar och visslingar efter sig. som nyss, då visslade en grek ( antar jag ) och så låtsades jag inte höra utan gick bara rakt fram och då visslade han ännu högre? haha , kul att få lite uppmärksamhet :D nämen det är underbart här, älskar det! saknar min ian lite för mycket bara .. :(
igår:

jag bloggar på nero!

mamma på nero!



min moster monica!

mamma och kusin albin.

jag på restaurangen igår!
på stranden så ser man en skitfin ö som ligger mitt ute i havet! aaaas fint!

hela gänget! + emil som kommer imon!

och min JÄÄTTEE glass jag fick igår! haha

outfit in greece

linne- gina shorts-topshop glajjor-H&M ringar- gina öronhängen-H&M

18 juni 2011 - på kreta

UNDERBART ÄR DET , UNDERBART!

last night

lite bilder från förra kvällen!



hahaha

egentagna bilder på hotellet!

poolen

från "ingången"

och från balkongen!

bilderna gör sig inte till rättvisa och jag skulle vilja lägga upp mer men nu har jag inget batteri kvar + mamma väntar på mig på hotellet! jag bloggar sen i eftermiddag! puss:love:

äntligen internet!

nu har jag äntligen fått tag på ett internet, så nu sitter jag på ett cafe som heter nero som ligger ganska långt bort från mitt hotell haha. kommer gå hit varje dag nu så bloggen kommer vara uppdaterad! här får ni liter bilder från igår, first day at kreta!
blekfisar som taggar!
dom har otrolgit stora munkar här, haha!
wiho. taggade!
solar som bara den, nu fanken ska jag bli brun!
badabadabada, tyvärr är inte vattnet jääätee varmt men det räcker för mig! ;)

nu drar jag till landvetter!

WIHO, GREECE NU KOMMER JAG! KÖTTA
har en ny kategori: kreta 2011. check it out babes


@flygplatsen

tidsinställt inlägg. nu är vi äntligen på flygplatsen landvetter i göteborg! dock går inte flyget från 20:15, så kommer fram inatt! ska bli härligt att lägga sig på en solstol imon asså, och sugnare blir man nu när man sitter här och det är så nära. vi hörs! ha det bra nu fina ni, puss :love:
haha, en bild från min förra resa, alltså thailand

elsas värld

ELSAS VÄRLD - SOFI FAHRMAN
måste tipsa er om dom bästa böckerna i världen! ni kanske minns att jag har skrivit om elsas mode, det är alltså ettan av dessa böcker. och det finns 3. igår när jag tänkte handla en pocket till kreta så hittade jag dennai hyllan, den har nämligen inte funnits i pocket innan så därför jag väntat med att köpt den! men nu är den min! och jag måste tipsa er , att denna boken är meningen med livet. TYP?

"flyg" outfit

haha, kör väl på en "flyg" outfit, vi ska ju faktiskt åka ikväll! ;)
linne- gina jeans- bikbok
slänger på min poncho från H&M sen också, weywey

shoe maniac!

collage: by me
jag vet, redigeringen är ju kass.
jag har blivit en GALNING på skor, jag vill bara shoppa skorskorskor! och höga ska're va! den gröna stjärnan jämte de otroligtotroligt blåa fina skorna är för de är mina favoriter! VILL HAAA!

16 juni 2011

och i almanackan står kreta inskrivet i denna dagen. can't belivie it, jag ska till grekland igen! va på rhodos förra gången, och jag säger bara: ÄLSKA! jag har dock inte sovit alls bra inatt, har haft sjuuuka kramper i magen och mått illa! menmen, nu mår jag bättre! ofattbart vad detta sommarlov kommer bli bra.
en bild från förra sommaren på mig och pappsen

inspo

photos: weheartit

svar om usa shortsen!

Anonym om shopping!:
ja varifrån har du köpt dom där shortsen och hur mycket kostade dom
svar: jag köpte dom på topshop för 549:- så det SVIDER i plånkan nu, menmen. dom finns tyvärr inte i butik i "små" storlekar, utan bara i 42. men kolla internet! ;)

hemma!

kom precis hem, då menar jag PRECIS. 2 min sen , haha. bloggofanatiker kallade precis min pappa mig, det är nog sant? ska äta runt halv nio, ska försöka packa det mesta ikväll och sen kolla på nån film. känner inte för att dra ut och träffa nån kompis, är så himla seg och trött! inte så konstigt efter 5 timmars bussresa kanske? men ja, vi får se vad som händer :)
sliten as you see

san francisco

Cascada – San Francisco

@ the bus

sitter nu på bussen påväg hem! har även träffat gustav! :D men vad bra det känns att åka hem ändå? brukar alltid va så sorgligt att lämna sthlm, men kan det bero på att jag ska utomlands imon? tror nästan det ;) får dock inte träffa min älskling på typ 10 dagar. det är faktiskt ganska länge när man är van vid att träffas typ varje dag. men men, efter smögen så är jag hemma i 3 veckor så då får vi väl ta igen domma 10 dagarna. have a nice day , puss :love:
hahah tjena mobbad bild :P

ser ni linnet? det va det jag köpte igår, visst va det fint? :D

svar :)

saraaaaaaa om aik:
fan vad snygg klännig, vart har du köpt den? :o<3
svar: tack! H&M :D

hotellet i kreta

självklart får ni egentagna bilder av mig sen, men visst ser det nice ut? :D

idag åker jag hem!

idag åker jag hem, runt 3 ungefär. sen när jag kommer hem är det bara att packa om i en annan väska för imon åker jag till KRETA!!! problemet är att det inte finns nåt internet på själva hotellet, men DON'T WORRY! jag ska ha med mig min mac och jag kommer gå någonstans där det finns internet VARJE DAG! plus att jag gör många tidsinställa så uppdateringen kommer väl va helt okej. kanske inte 6 inlägg per dag precis, men kanske 3? sounds good ha? jag är SÅ taggad!!! bli lite brun i 35 grader, bada så man blir blöt och umgås med kusinen,mostern och mammsen. great va?
just NU, osminkad och mysig i världensbästa ians tröja :D

svar :)

Anonym om shopping!:
har letat efter sådana shorts HUR LÄNGE SOM HELST !!!! 
vad hittae du dom ?? :) 
snygga saker !
svar: jo, jag med haha! jag hittade mina på topshop, dock tog jag dom sista! eller det finns typ 42 kvar .. men kolla internet , du kanske kan beställa? :)
tacktack! ;)

fundersam ..

...

hatar ni också bloggar utan bilder?

asså usch vad jag hatar bloggar utan bilder! så tråkigt att läsa och man har ingen lust att gå in på den bloggen. det verkligen SUGER om man bara skriver om vad man gör och inte visar bilder på det , då kan man lika gärna skita i att blogga ;) eller? det tycker iaf jag! haha

shopping!

ber om ursäkt för det tidsinställa inlägget och för bilderna på shoppingen!

lunchpaus! (tidsinställt inlägg)

nu har vi satt oss ner med emil för vi ska äta lunch! första gången vi äter på en "resaturang/lunchservering" supermysigt! nu ska vi fortsätta shoppa loss, jag älskar stockholm!!
har på mig min superälskade fina klänning idag, lovely
Ett inlägg som glömdes läggas upp, haha

stockholm stad

nu drar vi in till staden!
ian ville inte visa sitt hår utan vax för 400 läsare sa han , ehm?

shoppingdag!

nu ska jag och ian snart göra oss i ordning för en shoppingrunda inne i sthlm! jag hoppas på att jag inte hittar allt för mycket, haha. jag åker till kreta om 2 dar! SÅ HIMLA NICE! ska shoppa lite där med säkert ;) hihi, idag är ett måste att jag ska gå till urban outfitters, H&M, weekday och gina! åååh va jag längtar!!
( gör ett tidsinställtinlägg tills vi ska äta lunch så jag är uppdaterad under dagen! )

don't feel good

kom precis hem från grönan. ska inte sitta vid datan länge, slog i nacken. och efter "min" olycka gör det 10 gånger värre. så bara att jag slog i lite i bakhuvet gör att det ILAR i hela ryggraden från bakhuvudet till svanken! gör så jäkla ont! ska lägga mig ner nu, tar det lite lugnt. bloggar så fort jag mår bättre!
passade på att sno pojkvännens tröja och mjukisbyxor när han är och handlar. perfekt ;)

hey yo let's go!


bytt piercing!

juste! jag bytte min piercing igår, från läkarstaven. sjukt gött, lagom till sommarn på riktigt typ? haha. alla mina piercingar som jag hade till min förra tagning har råkats slängas. och jag har inte viljat köpa någon ny eftersom då vill man bara byta på en gång haha. men jag fick en pirre av fanny, en groda fick jag. haha, eftersom jag kallas grodan ;)
hihi, söt va? :D

wiho idag ska jag på gröönan!

yeey! det va jätte längesen jag va på grönalund. måste vart typ 4 årsen? det jag gillar mest med grönan är att det är så himla mysigt, eftersom det åär ganska litet. faaast liseberg är ju sjukt mycket större och dte är ju roligare? well well 2 nya attraktioner, here we come :D
'
btw, ser ni på bilden? det va förra SOMMAREN. hoppas jag blir gaaanska mycket brunare än så i sommar haha

can't sleep

kan inte sova, är jätte pigg trots att klockan är 1:52 och jag vart uppe sen 10. hur ska jag orka med imon? grönan och allt ju .. ska forsätta kolla på filmen och sen somna till ians snark (y) sounds good ha?

aik

ja, då har man varit på sin första AIK match. OCH NEJ jag hejar inte på dom. men ian gör ju .. så nu, ska han hänga med mig till göteborg horseshow eller falsterbo!! great deal typ? haha nä det kommer han aldrig göra men hoppas kan man alltid göra ;) ska äta lite nu sen tare lugnt. ska inte blogga mer ikv. vi hörs imon bitti! IMON SKA VI TE GRÖNAN!

EXAMEN/BIRTHDAY DRESS

KLÄNNING-H&M
denna klänningen har varit efterfrågad sen 2 månader tillbaka då jag hade den på min födelsedag! hade även den igår , när elli tog examen och här har ni bilder på min fina blåa klänning. jag beställde den från H&M och kostade runt 400 tror jag. väldigt fin tycker jag

bilder!

emil,jag och lydia.

bob och linnea

jag och älskling!

pappa,elli och göran!

Har inte haft nåt internet ..

Nu när vi bott i en lägenhet har jag inte haftnåt internet, men nu när vi ska bo hos min bror så har jag internet, bloggar direkt när jag kommer dit! Massa pussar till er

på ellis examen (tidsinställt inlägg)

GRATTIS! :love:

packat klart!

bara necessär kvar! ;)

elstockholma!

heej! snart ska vi åka till stockholm! wiho, så himla härligt! den absoluta största anledningen till att vi åker är att elli ska ta examen, alltså gå ut färdig sjuksköterska. men jag och ian stannar ända tills på onsdag. sen åker jag ju till kreta på torsdag! WEEEY! jag tar självklart med mig datan upp till stockholm så jag kommer blogga! har lite tidsinställda inlägg också!

hemma från student!

hemma efter har varit hos petrus,olivia och till sist min kusin linnea! GRATTIS till er och till alla andra studenter/examens tagare! själv har man 5 fucking år kvar! wiho! haha nej men jag längtar bara sååå efter suck. så jag kan flytta till stockholm! btw så ska jag dit imon ;) men aa, haft en super dag. liiite ont i fötterna sen klackskorna men ÅH SÅ VÄRT. love klackskor <3
en bild på mig och anna från skolavslutningen! viccan took it

skolavslutningsklänning

KLÄNNING - H&M/CONSCIOUSCOLLECTION

okej, ett gaaaanska bra val. men nu vet jag vad jag ska ha på nästa skolavslutning. visst är jag i bra tid??

change outfit

nu är vi hemma en litenliten sväng, ska byta outfit oså eftersom det ÖSER ner regn så mina ben fryser ju lite haha .. ska nu på middag med emil,pappa och mamma sen åker vi till några studenter! synd om dom ba, att dom fått sämsta vädret verkligen. hoppas det blir prima när jag tar studenten om typ 5 år ;)

SOOMAARLOOOOV!

†WIHO, NU ÄR DET SOMMARLOV! :D och här kommer lite bilder från min skolavslutning!
i ljushallen ..

jag och sanna när vi fick piggelin i klassrummet

från vänster: einar,linus,filippa,jag,sanna och moa

jag och bästavännen alex

haha, en väldigt ful bild på mig och min älskling

enligt traditionerna

nu har jag fixat sminket och ska snart PLATTA håret. eftersom dom flesta lockar osv ska jag va så tråkig och platta det , haha. menmen, blir nog bättre än vanligt ändå, och passar mer min outfit! efter min avslutning så ska jag,emil och pappsen fika! precis enligt traditioerna! så mys, sen ska vi vidare till lite studenter! bra dag helt enkelt, synd bara att inte vädret är på vår sida men ja, brukar det vara det ?

avslöjar ju skolavslutningsklänningen imon!

wiho, exited? känns lite overkligt. ett steg till åttan är ett stort steg, betyg. skrämmande asså, men jaja så är det med att växa. skolavslutning, sommarlov. om en vecka är jag i grekland, känns rätt bra om jag ska va ärlig, WIHO! ska bli en lycklig bra sommar! längtar som 17 till alla veckor jag har framför mig nu. LYCKA!

hemma!

hemma efter en helt amazing kväll. vi va uppe på axamo och åt lite gottgott men eftersom det blev lite kallt så åkte vi hem till filippa och såg en film och hade allmänt mys! men nu va alla tvungna att gå hem till alla förberedelser tills imon! SOMMARLOV, WIHO! ska bli gottans, surt väder bara. men det får vi leva med!
maten vi hade med oss!

gottgott såklart ..

hahah

don't cha

nu taggar jag inför en go kväll med ett gäng härliga människor! grill och chill alltså.
hahah vilken otroligt ful bild, men whopwhop spela roll

outfit 9e juni 2011

linne-esprit jeans-ginatricot skärp-bikbok

vivistyle

funderar på att beställa hem denna, vad tycker ni?


sucker för subway!

har precis tryckt i mig en 15 sub och skulle vilja få ner en 30 cm till! kan ju härmed erkänna att jag är nog världens SUCKER för subway! äter där minst 1 gång i veckan, illa. jag vet. men asså DAAAAMN va gott det är! skulle vilja ha en egen subway bar hemma, kanske får fixa det när jag flyttar hemifrån? ;)

i'm into you yeah

ska duscha och fixa mig nu! sen drar jag mig ner mot stan! denna låten är ju ganska go Jennifer Lopez – I'm Into You

ledig dag

ledig dag, och ändå är jag uppe vid 10. hade planerats att jag skulle va med anna idag, men så blev det inte med det. men jag vet att tio över 6 så ska jag KANSKE vara uppe vid konsum. jag,filippa,sanna och moa ska nämligen grilla och bada uppe på axamo! men eftersom det regnat så får vi väl se hur det blir med det ..

man down.


outfit 8e juni 2011

tröja-hunkydory linne-bikbok avklippta chinos-ginatricot

redan hemma!

åh va soft att börja 10 och sluta 12, alldeles för bra. nu väntar jag på ian, pallar inte förklara varför haha :) men han kommer nån gång iaf, och tills dess ska jag nog äta nåt, baka kanske? titta klart på cougar inc. får se vad jag mer hinner med, haha!


måste kila!

nu drar jag iväg mot skolan, längtar nästan efter denna dagen!

heta nätter

nu väntar ännu en olidlig natt till, ligger svettandes och kämpandes i sängen. trevligt .. nae. ställer klockan på 07:20 då jag ska ringa och väcka mig älskade ian, ska försöka somna om och upp vid halv nio igen! börjar 10 och slutar vid cirka halv ett skulle jag kunna tro. chilligt värre
igår när vi skulle till axamo!

svar :)

Anonym om grilla med klassen!:
kan du inte berätta om dig och Ian? :)
svar: jo men visst! skriv vad du/ni vill veta! lite svårt annars, finns en hel del att berätta haha ..

grilla med klassen!

en väldigt glad och lycklig tjej.

snygga brudz på en myyysig kväll vid rockasjön

som sagt , lycklig

cuuula gangsters_97

vi igen, gryymma tjejer alltså. guld värt

videoblogg


new dress

KNITTED DRESS - GINATRICOT 249:-

domma till ett par låga converse eller bruna gladiatorskor. mumma på det, ja

7 juni 2011

vart försvann vinden? vinden kom tillbaks, alldeles för varmt. dör. skitvarmt,shit omg! svettigt och dant gillar vi inte, lite blåst tack. längtar tills jag ska slänga mig i badet, fytusan va skönt. slutade halv ett, det va chilligt.
och här var allt från bikbok

sovmorgon!

god morgon fina!

började morgonen med att hälla upp cheerios men så va mjölken slut! baaad! så nu sitter jag här med sommaryogurt och njuter av värmen! om nästan en vecka åker jag till kreta! och innan det blir det stockholm med min underbara. helt perfekt helt enkelt. jag är frisk och glad och spelar HÅKAN. fintfintfint

outfit 6e juni 2011

linne-ginatricot shorts-mormors/avklippa henry choice bälte-mormors

sovit och nu axamo!

har sovit hela dagen faktiskt! farmor och farfar kom hit innan, så då va jag vaken och åt lite tårta, sen somnade jag och har sovit hela dagen! dom väckte mig nu och vi har precis ätit lite grillad hamburgare! nu ska vi upp till axamo för linus vill bada ( jag är sjuk så står över så jag blir friskare! ) sen ska vi äte lite jordgubbar! hur mysigt som helst! :P
jag älskar dig så himla mycket , hihihiihihi

celebration!

nu ska jag fira limpan, wiiho

blue dress

KLÄNNING FRÅN THAILAND

jag trivs inte så bra i sånna här klänningar. kortkort och tight är lite mer jag, haha. men ja, denna hade jag igår, och det är ju skönt liksom. lite fritt typ, haha. men jag har bikini under på bilderna så det ser lite .. aa.

en dag på landet

bob, min  bror står och fixar
jag står och metar! :D
ian står och metar ;)
linus och elli!
jag och älskling!:love:

hemma från brängen!

nu är jag hemma från brängen, helt slut & sliten är jag. ska nog lägga mig i solen och hoppas på att somna, haha. det har iaf vart supermysigt och lite bilder kommer sen, idag fyller även min bror linus år, men det kommer ett inlägg till han senare! puss :love:
en liten suddig bild linus tog med sin iphone, haha

go hajking

snart ska vi sätta oss i bilen och röra oss. helst hade jag velat komma ut tidigare så man kunde sola där men det får bli imon! detta kommer bli super mysigt! längtar tills jag får bada bara , haha.
har på mig en klänning från thailand idag , och jag hatar att ha på mig klänningar som inte är kortkorta och tighta. haha, kommer upp bilder imon!

ha det bra nu så hörs vi imon! :love:

Finaste vädret!

Såååå fint väder asså! Har precis ätit lite och snart ska vi åka till brängen!!myyysigt

bloggmail!

hejsan! ville bara säga att jag nu har en bloggmail! om ni vill kontakta mig eller fråga nåt som ni kanske inte vill
ställa i bloggen så kan ni maila till denna! [email protected]

packning till kreta

2 bikinis
3 shorts
3 linnen
2 blusar
2 par strumpor
1 par klackar
2 par övriga skor
jeansjacka
badrumsgrejer
trosor
bh
sovlinne och shorts från conscious collection
kofta
2 klänningar
och ett brett smile på läpparna!
måste tänka lite på vad jag ska ha med mig nu faktiskt. även att jag ALLTID packar dagen jag åker haha .. men eftersom jag är i stockholm hela nästa helg och kommer hem på onsdan-åker torsdan så måste jag alltså packa denna torsdagen. väldigt rörigt det här. MEN GUD VA JAG LÄNGTAR!!

brängen

har precis vaknat så sprang ner och äter lite kladdkaka medans älsklingen ska vakna. efter lunch ungefär så ska vi,linus (http://linuspastorsblogg.blogspot.com/), elli och kanske amanda och bob ska åka till brängen. Och där ska vi bada,grilla och tälta inatt! Brängen är alltså en ganska stor sjö som ligger utanför mullsjö som vårat efternamn kommer ifrån! brängen- brengesjö. och min pappas farbror äger ett ställe där, typ en badplats och grillplats som är supermysig! är redo för lite myggbett och en sjukt mysigt natt i tält hihi. menmen, bloggar mer sen!
en fett fin bild från: weheartit

vart utelåst i 4 timmar oså ..

yes, tappade nyckeln när jag badade i vättern så jag och ian har suttit i min trädgård i typ lite över 4 timmar .. sen kom min bror och öppnade. btw så ska ni läsa min brors blogg: http://linuspastorsblogg.blogspot.com/ !! nu ska jag bara mysa med min älskling, linus och elli! vi hörs senare eller imon. puss till er

down to sub


gårkvällens outfit

topp-conscious collection/h&m skinnshorts-newyorker skinnjacka-h&m

kul kväll igår!

igår så gjorde jag och johanna lite olika saker. och förlåt ni som träffade mig, hahahah .. nejmen först drog vi till några som johanna känner. skulle va lite röj men det va riktigt lamt. så vi snodde deras cykel och drog hem. ( ja, synd att vi inte filmade) vi hämtade lite bullar sen drog vi till en skola. där träffade vi 2 grabbar som jag skulle byta ut min bulle mot hans läsk. men guess what? jag tappade bullen i sanden! wiih, smartis. sen ja, hade jag och johanna det lite roligt till. haha ..
lite mer bilder från dagen/kvällen igår med finisen

och ja, jag tog ett litet dopp i vättern. ingen badkruka här inte ..

ska föreställa min bruna kropp .. som inte är brun än ;) hah

haha, mogen :)

va ju bara tvungen, right johanna? HAHAHHA ta inget seriöst kära vänner

posar med bullarna i handen ...

skaffade mig en egen, så byxera sprack

svar på frågestund


josefin om frågestund!:
superduper bra blogg! När slutade du dansa? eller du har väll gjort det? :O kram
svar: haha,jo det har jag, jag slutade i våras tror jag. kramis


gabriella om frågestund!:
vad har du för digitalkamera ? :) <3
svar: jag har en sony. vet inte modell haha :)



thesswester - inte som alla andra om frågestund!:
haha jävlar vad många anonyma kommentarer xD
när fyller du år? ;D
svar: haha jag vet -.- . 23 april!
-right-width: 0px; border-bottom-width: 1px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-size: 11px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: transparent; font-family: 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: #efefef; vertical-align: top; text-align: right; color: #666666; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; margin: 0px;">

:) om frågestund!:
vad tycker du är snyggast att ha på sig som tjej?
vilken var din första kärlek?
tycker du det är viktigt med skönhet, att se bra ut alltså? :
svar: oj, vilken svår MEN rolig fråga! nu till sommarn så kommer iaf jag strutta runt i levi's 501
shorts, vitt slappt linne, gul bustier, gul clutch och vita låga converse på det! filip storm hette min
förtsa kärlek faktiskt! alla har skönhet i sig. skönhet kommer inifrån. om en "inte så fin" tjej har världens
charm så blir den fin liksom. tvärtom om en tjej som är skitsnygg är dum så blir den automatsikt ful typ.


ABDULLA om frågestund!:
1. hur gammal var du när du förlorade oskulden?
2. har du och ian ofta sex?
3. varför just ian?
4. om ian skulle strulat med en annan tjej vad skulle du göra då?
btw as bra blogg . puss
svar: haha , många frågor om min pojk här va ;) haha, jag va 13 skulle fylla 14 tror jag. hahah kanske vi har? ;) varför just ian?
jo, för han är bäst i världen? oj, sista frågan. så svårt, kan inte direkt föreställa mig i den situationen. skulle la bryta ihop
och ligga som en ihopknölad vattenpöl typ. haha


Anna om frågestund!:
Älskar din blogg!
Sån lyx du har att få åka på så många resor! :)
Om du skulle byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara?
svar: tacktack! jamen visst är det?! :D gud vilken rolig fråga! lauren conrad måste jag säga, den gareroben!



Anonym om frågestund!:
1. är du nöjd med ditt utseende
2. finns det nån som du är riktigt avundsjuk på som du mår dåligt av att tänka på?
svar: ja det är jag! finns några grejer jag skulle vilja ändra på såklart. men jag är ändå nöjd med den faktiskt!
haha, det finns någon jag är avis på ja. men inte så jag mår dåligt över det


Anonym om frågestund!:
vad ser du i Ian, asså varför föll du för just honom ?
svar: men herregud, vilken fråga hah! han är verkligen världens omtänksammaste person. lovar, han gör alltid så man mår bra!
och jag vet inte riktigt, han va så spännande HAHAHAH! förlåt älskling .. nejmen jag upptäckte redan då att han är världens finaste
och världens bästa! DÅ trodde vi att vi va skit olika osv, men nu så ser jag bara mer o mer att vi är rätt lika asså. ( personligheterna då)


julia om frågestund!:
spelar du någon sport, eller har spelat?
varför skaffade du blogg?
vilket plagg i din gaderob gillar du mest? (skit snygga kläder btw!)
kram
svar: inte nu spelar jag ingen sport! jag har ridit i 8 år. dansat i några år, gått på karate i 2 år, gymnastik i 2 år och ja, kommer inte på så
mycket mer just nu hahah! oj, jag skaffade nog min blogg för jag ville skriva av mig lite. och datera mina dagar typ.
ojojoj, jag har FULLT med kläder. har faktiskt ingen aning!


hej om frågestund!:
1. berätta lite om dig och ians förhållande
2. varför är inte du och anna hellström lika bra vänner längre?
3. vad väger du?
4. vad tycker du om din klass och din parallel klass?
svar: ja, vad finns det att berätta höll jag på att säga? nejmen aa, vi är cp och vi älskar varann.? haha
det är för personligt för att skriva här,


Anonym om frågestund!:
1. vart i jkpg bor du?
2. vad har du för kamera?
3. hur länge har du & din pojkvän varit tillsammans?
4. har du & din kille sex?
5. är dina föräldrar skilda?
6. vilket är ditt favoritplagg?
svar: jag bor mellan bymarken och dalvik! kolla lite längre upp så la jag upp en bild på den! i ett halvår!
hmm, vad tror du? ;)  nej mina föräldrar är still married! som jag skrev innan, no fucking idea
old friend om egenfixade kläder:
Har du fixat ditt rum nu eller ? Tror du har sagt att ni skulle göra om det, isf ladda upp en bild på ditt rum .
svar: nej, jag håller fortfarande på. eller nej, stannat i farten. vi håller på att göra om en uteplats så när den är klar ska vi måla mitt rum osv. självklart att jag lägger upp bild på det!


My Lund! om go camping!:
Fin blogg!
Är du född 1996 elr 1997?
svar: 1997! höhö








nu köe wiii


mysig dag med johanna!

haft en super mysig dag med johanna! först kollade jag när hon red, sen åkte vi ner till piren och åt sushi, sen har vi köpt glass och sen badat i vättern!! en super mysig dag, och nu ska vi på partaj! blir nog nice .. kanske ;) sen sover hon här! lite bilder från idag
en liten "tavla" JAG gjorde till min favvohäst. haha , den har hängt ovanför hennes box sen 09! :O
min sushi!

mot stallet


jag älskar dig !

ett halvår, älskar dig så himla mycket. du är obeskrivlig och den bästa man kan få. du är världensfinaste och jag älskar dig mest på jorden!

ready for sun

:love:!
frågestunden fortsätter även tills ikväll!

crazy night x2

ÄNNU en till galen natt med elin! eller galen, mer random? inte vet jag varför men chrille,filip,oscar och pontus kom hem till elin. och på nåt sätt bestämde vi (6) att vi skulle tälta! och i ett 4-manna tält hähä. så vi tältade på en kyrkogård? HAHA, och ja. that's it. nejmen filip åkte hem vid typ 12 i natt och pontus och oscar vid 1 kanske? pontus skulle komma tillbaka sa han men det gjorde han inte .. så det va jag,elin och chrille som sov! vi vaknade vid 7, och jiiises va sliten jag är! nu ska jag lägga mig i solen, brb
'

go camping!

ska dra ut till bankeryd snart och träffa elin! and guess what? vi ska tälta!! :D hiih , har laddat upp med en massa chips ,godis och cola och väntar en spännande och otroligt rolig natt! jag tar med mig kameran ofcourse så bilde kommer upp imon! GLÖM INTE ATT FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER!!


sommarens wanted - del 1


egenfixade kläder

testade på att fixa lite kläder så jag kan använda dom. detta är dock inte alla, ska klippa av ett par jeans också!
en ulf lundell tröja som jag klippt av armarna och halsen på. rockchic yeah!

klippte av ett par chinos. eftersom chinos är det VÄRSTA jag vet och ångrar det köpet FETT! så det blev bättre så;)

2 juni 2011

ska nu göra pangkakor åt bror och pappa. sen ska jag och pappa fika med dom familjer jag ska åka till malta med! myys. vi hörs sen när jag kommer hem! puss :love:
stickad/knitted tröja-bikbok shorts-henry choice
frågestunden fortsätter!

mest spelade @ elinas place

Benny Benassi – Cinema (feat. Gary Go) - Skrillex Remix
Nero – Guilt - Radio Edit
Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio)
LMFAO – Party Rock Anthem - Audiobot Remix
Jennifer Lopez – On The Floor - Radio Edit
Jennifer Lopez – I'm Into You
Jason Derulo – Don't Wanna Go Home

my life's back.

åh, jag är så himla glad och hur lycklig som helst. från en botten vår , känns det som om jag börjar komma på topp igen! kan bara sitta och GRÅTA?! för att jag är så glad och att jag är lyckligt lottad hihi. åh, bra start på en sjukt bra månad! och btw, glöm inte att frågestunden fortsätter ..
and guess om jag trivs i lite blondare? HELL YEAH

1 juni 2011

omg, det är juni! SOMMARMÅNAD! :love:
linne,shorts&"skärp" - bikbok jacka- weekday bh/bustier- ginatricot
HA EN HIMLA BRA DAG, JAG ÄR SKIT GLAD OCH APLYCKLIG! VI HÖRS SEN. pusspuss!

frågestund!


RSS 2.0