men sluta tracka då

asså sluta tracka för helvete, om ni inte gillar mig ELLER min blogg så måste ni ju inte läsa den? fattar ni inte att man ser kommentarerna och blir riktigt himla ledsen över det. nu när jag mår som bäst och är helt nöjd så kommer ni och förstör hela mitt jävla liv, omen tack för den. som sagt , ni som inte gillar mig eller ni som trackar kan lämna denna sidan NU!

Kommentarer
Postat av: Friida :D

älskar din blogg :-)

2011-06-26 @ 23:26:23
URL: http://rudhagers.blogg.se/
Postat av: Albin

Elina, lyssna på några visa ord från din gamle kusin. Det finns människor som tycker om din blogg och väljer att komma tillbaka, det finns människor som inte tycker om din blogg och väljer att inte komma tillbaka, och det finns människor som är avundsjuka på dig och väljer att kasta skit på dig för att försöka rentvå sig själva och känna sig bättre än du. Troligtvis är den sistnämnda gruppen människor svaga individer med dåligt självförtroende som måste tracka ner på andra för att själva känna sig bättre, alternativt gravt omogna, eller helt enkelt väldigt avundsjuka på ditt utseende, din stil, din kunskap om mode, you name it! Det finns ingenting att göra åt dessa människor Elina. Deta sista du skall göra är att ta åt dig. Som du vet har jag också en blogg. Jag får regelbundet kommentarer som innehåller ord som: lägg ner bloggen nu för fan, den suger, osv. Första året tyckte jag det var jättejobbigt och tog verkligen åt mig, men sedan förstod jag att det var människor som var avundsjuka på att jag vågade sticka ut och säga vad jag tycker. Numera är jag stolt för att jag gör det och glädjs bara av att folk har energi att gå in och kommentera sådana extremt omogna saker. Har de ork att ta sig in på bloggen, läsa inlägget och sedan kommentera det, så kan det ju knappast var så himla dåligt eller? Så mitt råd till dig Elina, även fast det kan vara svårt nu, jag vet för jag har själv varit där, så låt bli att bry dig. Det kommer inte att bli bättre för att du blir arg och tar åt dig av vad som skrivs. Du är starkare och bättre än så och ska inte låtas trycka ner av andra små töntar som inte vågar göra vad du gör!



Keep up writing!!



Puss Abbe.

2011-06-26 @ 23:31:11
URL: http://www.albinshockeyblogg.blogspot.com
Postat av: emma

hej elina, jag tycker din blogg är skit rolig att läsa & gör det varje dag nästan! du ska vara nöjd med den, den är super rolig <3

puss på dig sötnos!

2011-06-27 @ 00:04:15
Postat av: caroline

ja visst är de lite coolt:) men du tjejen du har också en grym blogg och är jätte fin, ta inte åt dig vad alla skriver och kommenterar, jag har också fått såna elaka kommentarer som tex "tro inte att du är så smal" "ful du är" och massa såna kommentarer. Ibörjan brydde jag mig jätte mycket och blev jätte ledsen, men nu längre så bryr jag mig inte för jag vet att dom som kommenterar är avundsjuka och är inne på min blogg mycket,eftersom att dom skulle inte gå in på bloggen om dom inte gillade den, och gillar man inte en blogg så kommenterar man inte taskigt. Dom måste hacka på andra för att själv komma till toppen, och dom menar ingenting illa av det dom skriver, så ta inte åt dig, dom är bara avundsjuka, de är det enda!

<3

2011-06-27 @ 00:30:55
URL: http://scenbloggen.com/carolinee
Postat av: thesswester - inte som alla andra

bry dig inte om dom gumman <3 avundsjuka är vad de är :)

2011-06-27 @ 11:20:33
URL: http://thesswester.favs.se
Postat av: Lisa Fisa

men JAG gillar din blogg iallafall! <3

2011-06-27 @ 12:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0